Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Poslouchej povely "měřiče"! :-D

Vytvořeno12.02.2019
Dnes už je skoro jedno, jestli před erzetou ladíte soutěžní speciál nebo chcete totálně optimalizovat a zharmonizovat součinnost celku cyklista+bicykl - to se jednoduše vezme "noťas" a musíte to načipovat! ;-) Dnes už je skoro jedno, jestli před erzetou ladíte soutěžní speciál nebo chcete totálně optimalizovat a zharmonizovat součinnost celku cyklista+bicykl - to se jednoduše vezme "noťas" a musíte to načipovat! ;-) Dnes už je skoro jedno, jestli před erzetou ladíte soutěžní speciál nebo chcete totálně optimalizovat a zharmonizovat součinnost celku cyklista+bicykl - to se jednoduše vezme "noťas" a musíte to načipovat! ;-) Ne jinak tomu bylo v případě kamaráda Luigiho a jeho Čipa (CIPOLLINI MCM). Ne jinak tomu bylo v případě kamaráda Luigiho a jeho Čipa (CIPOLLINI MCM). Jsme na to vybaveni, naučili jsme se to, děláme to, funguje to,... tak se klidně koukej, jak se to dělá ale nezapomeň při tom šlapat! Poslouchej povely "měřiče"! :-D Jsme na to vybaveni, naučili jsme se to, děláme to, funguje to,... tak se klidně koukej, jak se to dělá ale nezapomeň při tom šlapat! Poslouchej povely "měřiče"! :-D (kdyby neposlouchal, pustíme mu do toho "šťávu" z elektrickýho ohradníku - to se člověku hned jinak roztočej nožky, to je potom kadence! :-D) (kdyby neposlouchal, pustíme mu do toho "šťávu" z elektrickýho ohradníku - to se člověku hned jinak roztočej nožky, to je potom kadence! :-D) Ale teď vážně - byla by to věčná škoda, mít takovej nástroj a sedět na tom jako nějakej Jouza, co jede pro rohlíky. Nebo si vyrazit na delší švih a většinu času se na tom vrtět a trpět, hledat správnou polohu a doma potom přemýšlet, jestli by nebylo lepší se na to v.....! :-D Závěr je jen jeden - má to smysl, stojí to za to. Ale teď vážně - byla by to věčná škoda, mít takovej nástroj a sedět na tom jako nějakej Jouza, co jede pro rohlíky. Nebo si vyrazit na delší švih a většinu času se na tom vrtět a trpět, hledat správnou polohu a doma potom přemýšlet, jestli by nebylo lepší se na to v.....! :-D Závěr je jen jeden - má to smysl, stojí to za to. Dream team - A je to! (poznámka: Luigimu to měření tak vlezlo pod kůži, že si nechal na Čipa implentovat "měřicí" pedály SRM - měř a jeď, jeď ještě líp!) Dream team - A je to!
(poznámka: Luigimu to měření tak vlezlo pod kůži, že si nechal na Čipa implentovat "měřicí" pedály SRM - měř a jeď, jeď ještě líp!)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies