Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Elite Direto / Projekt 44 :)

Vytvořeno11.02.2019
... sedím si na uhláku a vyhlížím přes okraje, ve svým tuláckým vaku šmátrám po lahvi tokaje ... kde že ty časy "Oranžovýho expresu" a Greenhorns jsou? :-D Zelenáč už dávno nejsem, vlaku se to taky nepodobá ... ... sedím si na uhláku a vyhlížím přes okraje, ve svým tuláckým vaku šmátrám po lahvi tokaje ... kde že ty časy "Oranžovýho expresu" a Greenhorns jsou? :-D Zelenáč už dávno nejsem, vlaku se to taky nepodobá ... ... sedím si na uhláku a vyhlížím přes okraje, ve svým tuláckým vaku šmátrám po lahvi tokaje ... kde že ty časy "Oranžovýho expresu" a Greenhorns jsou? :-D Zelenáč už dávno nejsem, vlaku se to taky nepodobá ... Takže - ... sedím si na ergáči a přemejšlím, kam došlapu. Chci rozhejbat svý tělo a zatím je to o strachu :-D ... Takže - ... sedím si na ergáči a přemejšlím, kam došlapu. Chci rozhejbat svý tělo a zatím je to o strachu :-D ... ... jestli mířím ke slávě a nebo spíš ke krachu ...?:-D ... jestli mířím ke slávě a nebo spíš ke krachu ...?:-D Dost rýmování - nohy šlapou, ergáč pod zadkem mi vrní, pot kape a já se snažím nabudit, rozpumpovat, namotivovat, natrénovat (jelikož venku občas padaj ..... s háčkama :-D) alespoň takhle. A zvykám si sedět na svým novým nářadí. Dost rýmování - nohy šlapou, ergáč pod zadkem mi vrní, pot kape a já se snažím nabudit, rozpumpovat, namotivovat, natrénovat (jelikož venku občas padaj ..... s háčkama :-D) alespoň takhle. A zvykám si sedět na svým novým nářadí. CIPOLLINI jste poznali a tohle je, prosím, ELITE DIRETO. CIPOLLINI jste poznali a tohle je, prosím, ELITE DIRETO. A já! A já! Snažím se nemyslet na to, že šlapu a stojím, ... dělám, že jedu a říkám si fajn, nebudu muset umejvat nalepený mouchy a uschlý slimáky ... Snažím se nemyslet na to, že šlapu a stojím, ... dělám, že jedu a říkám si fajn, nebudu muset umejvat nalepený mouchy a uschlý slimáky ... Projekt 44 motivuje, šlapu jako magor. A i když přidám, ELITE se stejně ani nehne :-D - z místa! Projekt 44 motivuje, šlapu jako magor. A i když přidám, ELITE se stejně ani nehne :-D - z místa!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies