Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

... ani déšť ani mráz ani sníh na Fešáky neplatí!

Vytvořeno04.02.2019
... ani déšť ani mráz ani sníh na Fešáky neplatí ... to když kdysi Michal Tučný zpíval, tak Bínič ještě tahal kačera... ... ani déšť ani mráz ani sníh na Fešáky neplatí ... to když kdysi Michal Tučný zpíval, tak Bínič ještě tahal kačera... ... ani déšť ani mráz ani sníh na Fešáky neplatí ... to když kdysi Michal Tučný zpíval, tak Bínič ještě tahal kačera... ... dnes by se měl spíš tahat s hrablem a sníh odklízet, ale to on raději popadne bicykl a vyrazí ... ... dnes by se měl spíš tahat s hrablem a sníh odklízet, ale to on raději popadne bicykl a vyrazí ... ... protože jako fešáka z terénu ho taky jen tak nějaká nepohoda neodradí a navíc mu ne Redbul, ale naše lebka dává křídla!:-D ... protože jako fešáka z terénu ho taky jen tak nějaká nepohoda neodradí a navíc mu ne Redbul, ale naše lebka dává křídla!:-D A pak, "cyklotoulky" zimní krajinou mají také svoje kouzlo - a výhody - to když se vám někde zalíbí, nemusíte kolem fláknout o zem nebo hledat, kde ho opřít, ale stačí ho píchnout do závěje a můžete se kochat pohledem na zavátá panoramata ... A pak, "cyklotoulky" zimní krajinou mají také svoje kouzlo - a výhody - to když se vám někde zalíbí, nemusíte kolem fláknout o zem nebo hledat, kde ho opřít, ale stačí ho píchnout do závěje a můžete se kochat pohledem na zavátá panoramata ... ... nebo že by to rozpálil a narval to do ní v plným kalupu? To ho tedy asi budeme muset hledat někde vepředu ... snad si vzal s sebou lavinovou výbavu :-D. ... nebo že by to rozpálil a narval to do ní v plným kalupu? To ho tedy asi budeme muset hledat někde vepředu ... snad si vzal s sebou lavinovou výbavu :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies