Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Early Rider Aleey Runner Road

Vytvořeno29.01.2019
Jednou to přijde - vaše ratolest už odrostla houpacímu koňovi (nebo kohoutům) a už i na tom odrážedle to není ono ... Tady nabízíme řešení - Early Rider Aleey Runner Road Jednou to přijde - vaše ratolest už odrostla houpacímu koňovi (nebo kohoutům) a už i na tom odrážedle to není ono ... Tady nabízíme řešení - Early Rider Aleey Runner Road Jednou to přijde - vaše ratolest už odrostla houpacímu koňovi (nebo kohoutům) a už i na tom odrážedle to není ono ... Tady nabízíme řešení - Early Rider Aleey Runner Road Konec šourání nohou po zemi - tady už se může opřít do pedálů. Konec šourání nohou po zemi - tady už se může opřít do pedálů. 	Zavřít Kolokrám.cz Zveřejněno Jakubem Svobodou Tato stránka se mi už líbí · 21 min · Upraveno ·    Zavřít
Kolokrám.cz
Zveřejněno Jakubem Svobodou
Tato stránka se mi už líbí · 21 min · Upraveno ·
Takže nic nestojí v cestě rozvoji začínajícího "ridera" :-D. Takže nic nestojí v cestě rozvoji začínajícího "ridera" :-D. Výrobce dbal na funkčnost, bezpečnost a i na to, aby to vypadalo k světu. Výrobce dbal na funkčnost, bezpečnost a i na to, aby to vypadalo k světu. ... dokonce, jak vidno, lze pracovat i s geometrií stroje, takže jak junior roste, bicykl se může přizpůsobovat. ... dokonce, jak vidno, lze pracovat i s geometrií stroje, takže jak junior roste, bicykl se může přizpůsobovat. Vše působí naprosto "dospěle", nic nevypadá odfláknuté. Vše působí naprosto "dospěle", nic nevypadá odfláknuté. ... s tímhle se dá skutečně jezdit - se vším všudy. ... s tímhle se dá skutečně jezdit - se vším všudy. "Orazítkováno" - záruka kvality - nic jiného bychom si nedovolili vám nabízet! :) "Orazítkováno" - záruka kvality - nic jiného bychom si nedovolili vám nabízet! :) Sice to vepředu ani vzadu nepruží, ale ty balony toho taky dost poberou a mlaďáci zatím nebudou řádit v ničem moc krkolomným a rozbitým. Zatím jde hlavně o šlapání a ovládání - to je oč tu běží ... Sice to vepředu ani vzadu nepruží, ale ty balony toho taky dost poberou a mlaďáci zatím nebudou řádit v ničem moc krkolomným a rozbitým. Zatím jde hlavně o šlapání a ovládání - to je oč tu běží ... Posezení taky v pohodě unese těch pár kilo ... Posezení taky v pohodě unese těch pár kilo ...
No a když se mu bude vzadu zdát, že ho vedete terénem moc vlažně, "procinkne" vás a dá povel ke zrychlení :-D. No a když se mu bude vzadu zdát, že ho vedete terénem moc vlažně, "procinkne" vás a dá povel ke zrychlení :-D.
Tyhle mechanický štípačky si se zpomalením biku taky v pohodě poradí. Musíte mít na paměti, že se zatím v tomhle věku nejedná o žádné extrémní rychlosti a váha "young ridera" je vcelku zanedbatelná. Nic tedy asi nebrání tomu, takový nástroj obstarat a zajistit tak potomkovi plynulý rozvoj cyklistických dovedností. Tyhle mechanický štípačky si se zpomalením biku taky v pohodě poradí. Musíte mít na paměti, že se zatím v tomhle věku nejedná o žádné extrémní rychlosti a váha "young ridera" je vcelku zanedbatelná. Nic tedy asi nebrání tomu, takový nástroj obstarat a zajistit tak potomkovi plynulý rozvoj cyklistických dovedností.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies