Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Štybyho raketa("bez baterek" :) )

Vytvořeno22.01.2019
Štybyho Venge - občas ho musí nechat vychladnout. Je to nový, tak ho musí opatrně "zajet" :) ! Štybyho Venge - občas ho musí nechat vychladnout. Je to nový, tak ho musí opatrně "zajet" :) ! Štybyho Venge - občas ho musí nechat vychladnout. Je to nový, tak ho musí opatrně "zajet" :) ! ... už tam nacpal i ty monočlánky, takže všechno co má, tak měří a vyhodnocuje. ... už tam nacpal i ty monočlánky, takže všechno co má, tak měří a vyhodnocuje. Jestli si pilot odskočil na kávu nebo si doslova "odskočil", to je fuk. Zatím mu ho rádi pohlídáme.(a pořídíme nějakou tu špionážní fotku) Jestli si pilot odskočil na kávu nebo si doslova "odskočil", to je fuk. Zatím mu ho rádi pohlídáme.(a pořídíme nějakou tu špionážní fotku) Tady je vidět důkaz, že se od rakety nehneme doslova ani na krok ... Tady je vidět důkaz, že se od rakety nehneme doslova ani na krok ... Je to fakt jeho nářadí. Je to fakt jeho nářadí. ... a "vystajlovaný" podle oddílovejch barev. ... a "vystajlovaný" podle oddílovejch barev. Už aby byl takhle vidět na obrazovkách při jarních klasikách! Už aby byl takhle vidět na obrazovkách při jarních klasikách! ... určitě bude "Quick" ! :) ... určitě bude "Quick" ! :) Přikázaný směr - fotografování! Přikázaný směr - fotografování! Tak poslední oka a mobilu mrknutí a za chvíli zase vyrazíme ... Tak poslední oka a mobilu mrknutí a za chvíli zase vyrazíme ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies