Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mallorský report okem Richarda

Vytvořeno16.01.2019
Tak první dny na Mallorce jsou za námi. Je tu krásně, teplo, rtuť na teploměru přes den leze až někam k sedmnácti stupňům. To vůbec není špatný! První den jsme vystartovali na trénink a hned na úvod jsem trošku podcenil jídlo. Naštěstí na Mallorce to nemusí mít takové následky jako jinde. Téměř každý tady vlastní nějaký ten pomerančovník, takže když došlo na hlaďák, skončil jsem pod tímto "stromokeřem" a nasbíral jsem si do zásoby. (ještě to musíme omrknout, kde mají chlebovníky a klobásovníky - strava musí být pestrá!) Dnes jsme vyrazili na pláž a chtěli jsme potrénovat s nějakými krajany. Zjistili jsme ale, že u “český” devítky je tak maximálně černoch prodávající hodinky - a ty ještě možná ani nešly :)... Takže jsme se museli spokojit s německou skupinou cyklokrosařů, ve které byl ale i legendární vítěz devíti zelených trikotů z Tour de France - Erik Zabel. Ale znáte cyklokrosaře. Moc tomu nedají, raději by se váleli někde v blátě :) ... Ujedou padesát kilometrů a už by se vraceli domů. Takže jsme opět pokračovali sami. Coffee stop nám vyšel na obchodokavárnu Cycling planet. Je tady taková zajímavost - na obklady stěn a na stoly je použitý materiál z cyklistické dráhy/oválu. Všem také doporučuji navštívit místní záchod. Stojí to za to! 😁 Zítra jedeme navštívit Betlém a podívat se na Ježíška. Tak snad tam my dva králové doputujem. Ještě bychom mohli zkusit jako třetího toho černýho prodavače hodinek - stejně nic neprodá, tak by se alespoň vyvětral :). písmák Ríša Sladěný tretry jsou základ! Sladěný tretry jsou základ! Tam někam jedeme. A jen tak se nevrátíme ... :) Tam někam jedeme. A jen tak se nevrátíme ... :)
Těch tady je... no co? Je sezóna - někdo jezdí česat jablka, někdo citrusy. Těch tady je... no co? Je sezóna - někdo jezdí česat jablka, někdo citrusy.
Dnes už mám v sadu po šichtě, už se to nese :). Dnes už mám v sadu po šichtě, už se to nese :).
Taky trošku toho kofeinu. Uvidíme, co to po těch pomerančích udělá - kdyžtak "zrychlíme" :). Taky trošku toho kofeinu. Uvidíme, co to po těch pomerančích udělá - kdyžtak "zrychlíme" :).
A je na co se i koukat - ale na tomhle obkroužit ostrov, tak asi upadnou nohy :). A je na co se i koukat - ale na tomhle obkroužit ostrov, tak asi upadnou nohy :).
Krásná to výzdoba - dobrá společnost - zřejmě "dobrej oddíl" :). Krásná to výzdoba - dobrá společnost - zřejmě "dobrej oddíl" :).
Vysněný záchod všech cyklistů :) - ještě by se to dalo trošku zdokonalit - ty "berany" na dveře! Vysněný záchod všech cyklistů :) - ještě by se to dalo trošku zdokonalit - ty "berany" na dveře!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies