Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Cipollini RB1K & maso/uzeniny

Vytvořeno16.01.2019
... zimní švih, to není p....! Zima, síly rychle ubejvaj, nachlazení je tady nato tata ... Proto ten bidon/placatka a všelék slivovička :-D. ... zimní švih, to není p....! Zima, síly rychle ubejvaj, nachlazení je tady nato tata ... Proto ten bidon/placatka a všelék slivovička :-D. ... zimní švih, to není p....! Zima, síly rychle ubejvaj, nachlazení je tady nato tata ... Proto ten bidon/placatka a všelék slivovička :-D. ... no a kdo chce bejt silnej jako bejk, musí žrát syrový maso! Alespoň se to tak dřív říkalo :-D. ... no a kdo chce bejt silnej jako bejk, musí žrát syrový maso! Alespoň se to tak dřív říkalo :-D. Když přijde hlaďák, vletíte rovnou k pultu! To se rozumí, THE ONE s sebou! Ne, ne, na mlíko nejedeme! To je prevence do duší - kdyby byly řidší(to se kdysi taky dělalo). Když přijde hlaďák, vletíte rovnou k pultu! To se rozumí, THE ONE s sebou! Ne, ne, na mlíko nejedeme! To je prevence do duší - kdyby byly řidší(to se kdysi taky dělalo). ... ale když takovej řezník udělá škaredej kukuč ... přeparkuju ho raději ven. Nabídka je lákavá, takže to asi bude chvíli trvat. ... ale když takovej řezník udělá škaredej kukuč ... přeparkuju ho raději ven. Nabídka je lákavá, takže to asi bude chvíli trvat. Nakonec ale zasekl sekyru do špalku a: ... hele, vem ten krám dovnitř, vono je to docela hezký. Co ta trikolora? To je mi nějaký povědomý ...??? Vysvětlujte laikovi, že to nemá s čabajkou nic společnýho :-D. Ale mám tím pádem víc času na teplou sekanou. Housky došly, tak přikusuju uzený žebra ... Nakonec ale zasekl sekyru do špalku a: ... hele, vem ten krám dovnitř, vono je to docela hezký. Co ta trikolora? To je mi nějaký povědomý ...??? Vysvětlujte laikovi, že to nemá s čabajkou nic společnýho :-D. Ale mám tím pádem víc času na teplou sekanou. Housky došly, tak přikusuju uzený žebra ... ... s nově nabytou silou jenom zacvaknout a už se budou ta kola roztáčet - jako kola pětiletky :-D! ... s nově nabytou silou jenom zacvaknout a už se budou ta kola roztáčet - jako kola pětiletky :-D! Taky se mu tady líbí, ladí! Taky se mu tady líbí, ladí!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies