Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

MČR CX Holé Vrchy, report z nadsázkou :)

Vytvořeno14.01.2019
foto Pajky Pajk a pan Karel Brázdil (více najdete na Instagramu @karlitosphotography) ... Bóóóže, ty reklamy! Jděte s nima už do .....! Za chvíli by se mělo startovat, tak ať stihnete přenos ... ... Bóóóže, ty reklamy! Jděte s nima už do .....! Za chvíli by se mělo startovat, tak ať stihnete přenos ... ... jak on to ten Štyby dělá??? Rozběhnout, přehodit nohu ... :-D ... jak on to ten Štyby dělá??? Rozběhnout, přehodit nohu ... :-D ... asi takhle. Ale to se s ní musí, sakra, mrsknout. Aby mi nevypadla plína! :-D ... asi takhle. Ale to se s ní musí, sakra, mrsknout. Aby mi nevypadla plína! :-D Tady to má ale ke smíchu daleko :-D. A přitom je to takovej milej, veselej, kluk. Tady to má ale ke smíchu daleko :-D. A přitom je to takovej milej, veselej, kluk. Ten "přespolní" běh, to asi nebude jeho parketa....?:-D Alespoň dnes ne ... Ten "přespolní" běh, to asi nebude jeho parketa....?:-D Alespoň dnes ne ... Jo, když sedí a šlape, to už je jiná písnička! Jo, když sedí a šlape, to už je jiná písnička! ... jedu, ku..., rychle a pořád to nestačí!!! :-(( ... jedu, ku..., rychle a pořád to nestačí!!! :-(( Makéééj! Nemá to ale, chlapec, jednoduchý. Vůbec mu to nezávidím ... Makéééj! Nemá to ale, chlapec, jednoduchý. Vůbec mu to nezávidím ... ... včera tvrdý, dnes měkký a řídký jako ... ! ... včera tvrdý, dnes měkký a řídký jako ... ! ... a takhle si lehnul, to bych asi taky zvládnul. ... a takhle si lehnul, to bych asi taky zvládnul. ... první projel, druhej, třetí, ... kde jsi, Štyby??? ... první projel, druhej, třetí, ... kde jsi, Štyby??? ... alespoň sem tam nějaká ta "stylovka" pro diváky a pro pana Karla Brázdila, aby mohl cvaknout něco na památku. Tak zase někdy příště - nebojte, neomrzelo mě to! :-D ... alespoň sem tam nějaká ta "stylovka" pro diváky a pro pana Karla Brázdila, aby mohl cvaknout něco na památku. Tak zase někdy příště - nebojte, neomrzelo mě to! :-D Ale těch lidí! To mi udělalo, fakt, radost. No, chtěl jsem jim to oplatit, tak doufám, že se bavili - víc to dnes ale nešlo. Ale těch lidí! To mi udělalo, fakt, radost. No, chtěl jsem jim to oplatit, tak doufám, že se bavili - víc to dnes ale nešlo. Cože? Vy jste si mysleli, že neumím mluvit sprostě??? :-D To byste se divili ... Cože? Vy jste si mysleli, že neumím mluvit sprostě??? :-D To byste se divili ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies