Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Silvestrák Varnsdorf

Vytvořeno02.01.2019
Koho by napadlo, že by diváci ve Varnsdorfu mohli na Silvestra vidět legendární dvojici Mark Renshaw a Mark Cavendish? No skoro to tak vypadalo, ale k tomu se dostaneme později. Když jsme mezi svátky vyrazili společně se Svoboďákem na švih v dešti, mlze a nakonec i po tmě... nic nového ;-), tak jelikož stejně nebylo nic vidět, měli jsme čas na přemejšlení :-D. Dohodli jsme se tedy, že bychom mohli vyzkoušet formu na tradičním Silvestrovském závodě ve Varnsdorfu. Je pravda, že Kuba po prosincové návštěvě Mallorky byl na tom o poznání jinak, a to nejen co se týká španělštiny ;-), než já. Ve Varnsdorfu je však okruh hákový a rozhoduje se většinou ve finiši. Takže po taktické poradě to padlo na mne - Kuba se rozhodl, že poslední den roku 2018 bude domestikem! A to už se dostáváme k nerozlučné dvojici z profipelotonu, rychlíků Marků - i když tetokrát se jedná spíš o "rychlou rotu, alias Kubbyho parťáky":-D. Aby to ale všechno nebylo zase až tak jednoduché, tak Kuba vymyslel (znáte někoho lepšího na vymýšlení komplikací??? :-D), že před startem se pojedeme ještě rozjet a dáme tedy jedno tréninkové kolo. Naštěstí k tomu svedl i kluky z týmu Honzy Novoty. Samozřejmě došlo k tomu, že když jsme dokončovali zahřívací kolo a byli tak asi 200 metrů od startu, přišel výstřel. Co následovalo? Úprk za odjíždějícím balíkem a proplétání se dopředu! Ještě že ti kluci z Aktivetouru jeli s námi :-D! Závod se stal následně soubojem Kolokrámu a Aktivetouru. Tempo? Jelo se udatně, ale jak říká legendární Pavel Vršecký, z háku nemůžeš odpadnout! V posledním kole vlezl Svoboďák na špic a jel šrot. Dovezl mě na dvoustovku a pak už to bylo jednoduché! "... zopakuj si ten fofr na start, vole :-D!" Tak tedy, pár rychlých šlápnutí a ruce nahoru. Dokonalá souhra! Navíc juniory vyhrál plamínek Radek Hořák, já celkově a ve čtyřicátnících domestik Svoboďák. K tomu všemu ještě na třetím místě Eda. Tak jo, nakonec z toho byl pěkný den a vítězné rozloučení s rokem 2018. Jaký bude start do toho 2019? To se teprve uvidí ;-). Libor Mazlík Bartůněk ... silvestrovská smečka. ... silvestrovská smečka. Tak teď už zase ruce dolu a máme to za sebou ... Tak teď už zase ruce dolu a máme to za sebou ... ... Active, Active, ale nejaktivněji to nakonec pojal Kolokrám. ... Active, Active, ale nejaktivněji to nakonec pojal Kolokrám. Tři stupínky, tři borci, tři medajle - co byste chtěli víc? :-D Tři stupínky, tři borci, tři medajle - co byste chtěli víc? :-D Jo, pravda! Ještě tam chyběl pohár! Jo, pravda! Ještě tam chyběl pohár!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies