Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Luigi a Cipo

Vytvořeno23.12.2018
Oh, Dio! Dammi salute e forza per poterti godere la vita con questo compagno - CIPOLLINI! Grazie! :-D (Kamarád Luigi/mimo jiné distributor GEOX/ k nám dorazil, aby si nadělil, s Božím požehnáním, tady toho krasavce. Ale v trochu nevhodnou dobu ;-) - kostely zavřený a do Vatikánu přeci jenom je to "dlouhá míle" :-D. Tak snad takhle ... jako pravověrný Ital si tedy nadělil nové Cipolli... Oh, Dio! Dammi salute e forza per poterti godere la vita con questo compagno - CIPOLLINI! Grazie! :-D (Kamarád Luigi/mimo jiné distributor GEOX/ k nám dorazil, aby si nadělil, s Božím požehnáním, tady toho krasavce. Ale v trochu nevhodnou dobu ;-) - kostely zavřený a do Vatikánu přeci jenom je to "dlouhá míle" :-D. Tak snad takhle ... jako pravověrný Ital si tedy nadělil nové Cipolli... Oh, Dio! Dammi salute e forza per poterti godere la vita con questo compagno - CIPOLLINI! Grazie! :-D
(Kamarád Luigi/mimo jiné distributor GEOX/ k nám dorazil, aby si nadělil, s Božím požehnáním, tady toho krasavce. Ale v trochu nevhodnou dobu ;-) - kostely zavřený a do Vatikánu přeci jenom je to "dlouhá míle" :-D.
Tak snad takhle ... jako pravověrný Ital si tedy nadělil nové Cipolli...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies