Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SRM Exakt

Vytvořeno14.12.2018
Trocha metrologie (Bacha! Neplést s meteorologií :-D!) EXAKT od SRM - takže už víme, že se bude měřit výkon. Dodává se ve třech specifikacích - 1/Single (jednodušší měření t.zv. "jednonožka") 2/Dual (přesnější s vyhodnocením a porovnáním údajů od obou nohou) 3/Bundle (včetně "firemního" computeru, kde si můžete vybrat vhodnou barvu, aby to ladilo s bicyklem. Jinak lze používat standardní Garmin) Trocha metrologie (Bacha! Neplést s meteorologií :-D!) EXAKT od SRM - takže už víme, že se bude měřit výkon. Dodává se ve třech specifikacích - 1/Single (jednodušší měření t.zv. "jednonožka") 2/Dual (přesnější s vyhodnocením a porovnáním údajů od obou nohou) 3/Bundle (včetně "firemního" computeru, kde si můžete vybrat vhodnou barvu, aby to ladilo s bicyklem. Jinak lze používat standardní Garmin) Trocha metrologie (Bacha! Neplést s meteorologií :-D!) EXAKT od SRM - takže už víme, že se bude měřit výkon. Dodává se ve třech specifikacích - 1/Single (jednodušší měření t.zv. "jednonožka") 2/Dual (přesnější s vyhodnocením a porovnáním údajů od obou nohou) 3/Bundle (včetně "firemního" computeru, kde si můžete vybrat vhodnou barvu, aby to ladilo s bicyklem. Jinak lze používat standardní Garmin) ... úhledně zabaleno - dorazilo k nám na krám. ... úhledně zabaleno - dorazilo k nám na krám. Nezbytná kontrola obsahu. Nezbytná kontrola obsahu. Look! Koukejte! Levá, pravá + "budík" ... asi O.K. Look! Koukejte! Levá, pravá + "budík" ... asi O.K.
Každé správné měřidlo musí být zkalibrováno - zde je certifikát. Každé správné měřidlo musí být zkalibrováno - zde je certifikát.
... na první pohled - běžné Looky ... ... na první pohled - běžné Looky ...
... na druhý pohled už si všimneme, že tady asi bude něco "navíc" - už podle těch nápisů. ... na druhý pohled už si všimneme, že tady asi bude něco "navíc" - už podle těch nápisů.
... nakopneme, zacvakneme, točíme a měříme! ;-) ... nakopneme, zacvakneme, točíme a měříme! ;-)
Utahovat můžeme pouze imbusem - takže namáznout a pořádně(!) utáhnout. Utahovat můžeme pouze imbusem - takže namáznout a pořádně(!) utáhnout.
Když si spletete strany, nevadí - závit vás nepustí :-D. Když si spletete strany, nevadí - závit vás nepustí :-D.
Kompletní výbava - už chybí jenom tretry a ... ten bicykl. Kompletní výbava - už chybí jenom tretry a ... ten bicykl.
Můžete si odškrtávat v seznamu příslušenství ... Můžete si odškrtávat v seznamu příslušenství ...
To není specifická myš pro fanoušky cyklistiky :-D - takhle si dobíjíte zdroj x načítáte údaje z pedálu pro nastavení computeru :-D To jsou věci! To není specifická myš pro fanoušky cyklistiky :-D - takhle si dobíjíte zdroj x načítáte údaje z pedálu pro nastavení computeru :-D To jsou věci!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies