Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bike Ribbon, pouzdra na mobil

Vytvořeno04.12.2018

Bike Ribbon - nové balení omotávek? Extra pro levej a pravej "heft" :) ?

Bike Ribbon - nové balení omotávek? Extra pro levej a pravej "heft" :) ? Bike Ribbon - nové balení omotávek? Extra pro levej a pravej "heft" :) ? Netrefa! Je to další doplněk pro zpříjemnění cyklistiky - futrály na "mobilní společníky" :). Netrefa! Je to další doplněk pro zpříjemnění cyklistiky - futrály na "mobilní společníky" :). Vy můžete bejt durch až na kůži, a on si hoví v nepromokavém obalu! Vy můžete bejt durch až na kůži, a on si hoví v nepromokavém obalu!
Můžete se klidně z cyklisty přeorientovat na mariňáka :). Můžete se klidně z cyklisty přeorientovat na mariňáka :).
A bacha! Ještě jedna extra vychytávka! Pokud vás někde orgáni změří při průletu obcí třeba šedesátkou nebo nadejcháte zbytky pivka z občerstvovačky nebo si chcete udobřit maminu a rychle jí ještě koupíte třeba u benzínky parfémek - nemusíte vozit srolovaný bankovky! Futrálek má ještě extra kapsičku na kartu! Takže mobila a "žaludský eso" do obalu od Bike Ribbon, uchopit gripy od stejnojmenného výrobce a můžete vyrazit! Ale nejdřív si ho u nás kupte! :) A bacha! Ještě jedna extra vychytávka! Pokud vás někde orgáni změří při průletu obcí třeba šedesátkou nebo nadejcháte zbytky pivka z občerstvovačky nebo si chcete udobřit maminu a rychle jí ještě koupíte třeba u benzínky parfémek - nemusíte vozit srolovaný bankovky! Futrálek má ještě extra kapsičku na kartu! Takže mobila a "žaludský eso" do obalu od Bike Ribbon, uchopit gripy od stejnojmenného výrobce a můžete vyrazit! Ale nejdřív si ho u nás kupte! :) Koupit na e-shopu Kolokrám.cz

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies