Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Golden Dream

Vytvořeno23.11.2018
Bond to sice je, ale Golden eye tentokrát ne. Namísto zlatého oka je tady Zlatý vrch. Škoda, že tady už vítr stačil odfoukat typické zlaté podzimní listí - potom by to už bylo dokonalý! :) (Zlatý vrch sousedí s blízkým Stříbrným vrchem nad obcí Líska. Cca do poloviny 70-tých let se tady těžil kámen/čedič. Následně po odkrytí "varhan" se stal chráněnou památkou. Malá zajímavost - kámen z tohoto lomu se používal také na zpevňování pobřežních hrází v Holandsku) Bond to sice je, ale Golden eye tentokrát ne. Namísto zlatého oka je tady Zlatý vrch. Škoda, že tady už vítr stačil odfoukat typické zlaté podzimní listí - potom by to už bylo dokonalý! :) (Zlatý vrch sousedí s blízkým Stříbrným vrchem nad obcí Líska. Cca do poloviny 70-tých let se tady těžil kámen/čedič. Následně po odkrytí "varhan" se stal chráněnou památkou. Malá zajímavost - kámen z tohoto lomu se používal také na zpevňování pobřežních hrází v Holandsku) Bond to sice je, ale Golden eye tentokrát ne. Namísto zlatého oka je tady Zlatý vrch. Škoda, že tady už vítr stačil odfoukat typické zlaté podzimní listí - potom by to už bylo dokonalý! :)
(Zlatý vrch sousedí s blízkým Stříbrným vrchem nad obcí Líska. Cca do poloviny 70-tých let se tady těžil kámen/čedič. Následně po odkrytí "varhan" se stal chráněnou památkou. Malá zajímavost - kámen z tohoto lomu se používal také na zpevňování pobřežních hrází v Holandsku)
... malé pózování u pozůstatků zařízení lomu - tzv. "bunkr" - tentokrát se ale nejedná o vojenský "Řopík", kterých je jinak v okolí spousta ... ... malé pózování u pozůstatků zařízení lomu - tzv. "bunkr" - tentokrát se ale nejedná o vojenský "Řopík", kterých je jinak v okolí spousta ... Nepřijeli jsme na něm, ale vzali jsme ho na výlet - snažíme se, aby se i našemu zboží, než se ocitne v rukách majitele, dostalo náležitého všeobecného vzdělání :). No není to pěkný, pořídit si kolo s příběhem a s přehledem? :) "Golden Dream". https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/156548-silnicni-kolo-cipollini-bond-camouflage-green-super-record-vel-l-bez-kol.html?search_query=bond+camouflage&results=3 Nepřijeli jsme na něm, ale vzali jsme ho na výlet - snažíme se, aby se i našemu zboží, než se ocitne v rukách majitele, dostalo náležitého všeobecného vzdělání :). No není to pěkný, pořídit si kolo s příběhem a s přehledem? :) "Golden Dream".
Cipollini Bond Camouflage na e-shopu Kolokrám.cz

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies