Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Venge ...

Vytvořeno20.11.2018
I´m Blue, ..... dabba de ..... :-D ( https://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc ) Cyklotoulky s "modráskem" - jinak se ale jedná o "speciální prácičku" ;-) SW VENGE. Cyklotoulky s "modráskem" - jinak se ale jedná o "speciální prácičku" ;-) SW VENGE. S krásným kolem se můžete krásně toulat krásnou krajinou v našem okolí a nacházet krásná a ještě krásnější místa k zastavení a zvěčnění té zázračné chvíle, okamžiku, který stojí za to si občas připomenout .. S krásným kolem se můžete krásně toulat krásnou krajinou v našem okolí a nacházet krásná a ještě krásnější místa k zastavení a zvěčnění té zázračné chvíle, okamžiku, který stojí za to si občas připomenout .. ... a nejen to, ale i podělit se o ten prchavý pocit pohody s ostatními - jak se říká: sdílená radost, dvojnásobná radost! Jako třeba tady, když se zatouláte do staré uličky ( něco jako "Tržní alej"???) k prastarému hotýlku, ze kterého ten genius loci doslova vykukuje z každé okenice, za rohem, z vikýře na střeše, .... vesnička Hohenstein, kousek od Bastei v DDR :-). ... a nejen to, ale i podělit se o ten prchavý pocit pohody s ostatními - jak se říká: sdílená radost, dvojnásobná radost! Jako třeba tady, když se zatouláte do staré uličky ( něco jako "Tržní alej"???) k prastarému hotýlku, ze kterého ten genius loci doslova vykukuje z každé okenice, za rohem, z vikýře na střeše, .... vesnička Hohenstein, kousek od Bastei v DDR :-). Ale pokud máte raději třeba přímořské uličky někde v Bretani ... ani tam by se asi tenhle karbonový motýl laděný do modra neztratil a krásně by zapadl do prostředí. Ale pokud máte raději třeba přímořské uličky někde v Bretani ... ani tam by se asi tenhle karbonový motýl laděný do modra neztratil a krásně by zapadl do prostředí. Nebojte, žádnej nenechavej sasík nám pedály nečornul :-D. Venge si sem "zajel" opravdu jenom zapózovat a udělat takovou tu fotku náladovku. Nebojte, žádnej nenechavej sasík nám pedály nečornul :-D. Venge si sem "zajel" opravdu jenom zapózovat a udělat takovou tu fotku náladovku.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies