Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nedočkaví "zákazníci" :)

Vytvořeno10.11.2018
Dveře se u nás v Reichenbergu netrhnou ani nyní na podzim, kdy je prakticky po sezoně.... Čím dál větší zájem je ze strany veřejnosti i o nastavení posedu, pomocí systému Retül. Tuto službu nabízíme po dohodě i "lidem z ulice", kdy není zapotřebí, aby si své kolo zakoupili v naší specializované Specialized prodejně - chceme prostě, aby každý cyklista mohl užívat jen samu jízdu a zbytečně netrpěl a následně nehledal možné problémy tam, kde nejsou ... :). Tímto vás chceme ale požádat, že je třeba se objednat předem a domluvit si pevný termín. Naše pracovní nasazení je skutečně veliké, nicméně nejsme schopni vás obsloužit a plně se vám věnovat i mimo naši pracovní dobu(!), která je uvedena na vchodových dveřích nebo na našem webu. Tímto vás chceme ale požádat, že je třeba se objednat předem a domluvit si pevný termín. Naše pracovní nasazení je skutečně veliké, nicméně nejsme schopni vás obsloužit a plně se vám věnovat i mimo naši pracovní dobu(!), která je uvedena na vchodových dveřích nebo na našem webu. Lézt za námi oknem v nočních, či brzkých ranních hodinách je nesmysl! Taky musíme někdy sami odpočívat a toho kostlivce se nám ne a nedaří to naučit :)! Lézt za námi oknem v nočních, či brzkých ranních hodinách je nesmysl! Taky musíme někdy sami odpočívat a toho kostlivce se nám ne a nedaří to naučit :)! Děkujeme za pochopení. Kolokrámníci Děkujeme za pochopení.
Kolokrámníci

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies