Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nové Turbo Levo Men Comp FSR

Vytvořeno06.11.2018
Tohle kolo opravdu stojí za zmínku, prohlédnutí i vyzkoušení :) Konečně se s Vámi můžeme podělit o tenhle parádní bike.. Konečně se s Vámi můžeme podělit o tenhle parádní bike.. který Vám nabídne absolutně nový pocit z jízdy.. který Vám nabídne absolutně nový pocit z jízdy.. ..otevře Vám nové možnosti a zcela jistě vykreslí úsměv na tváři. ..otevře Vám nové možnosti a zcela jistě vykreslí úsměv na tváři. baterie je tak schovaná, že na první pohled ani nepoznáte, že jde o elektrokolo... baterie je tak schovaná, že na první pohled ani nepoznáte, že jde o elektrokolo... Nové Levo stojí na základech trailového kola Stumpjumper... Nové Levo stojí na základech trailového kola Stumpjumper... Co to znamená? Nemusíte se spoléhat na lanovku ani tlačit dlouhá stoupání, aby jste si užili sjezd.. Co to znamená? Nemusíte se spoléhat na lanovku ani tlačit dlouhá stoupání, aby jste si užili sjezd.. tenhle stroj si můžete užít i při cestě nahoru :) tenhle stroj si můžete užít i při cestě nahoru :) 4 pístkové brzdy.. 4 pístkové brzdy.. kotouče jak víko od kanálu:D... kotouče jak víko od kanálu:D... Brzdného účinku je opravdu dostatek :) Brzdného účinku je opravdu dostatek :) Stav baterie a nastavený jízdní režim stále na očích.. Stav baterie a nastavený jízdní režim stále na očích.. Myslíte, že je to budoucnost cyklistiky? Uvidíme...při nejmenším je to nový druh zážitku, který jen tak neomrzí. Myslíte, že je to budoucnost cyklistiky?
Uvidíme...při nejmenším je to nový druh zážitku, který jen tak neomrzí.
Zde máte nějaké technické povídání. Je toho opravdu spousta :) https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-levo-men-comp-29-nb-cast-battleship-hyper-m-2019 https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-levo-men-comp-29-nb-taupe-acid-kiwi-l-2019-test https://www.specialized.com/cz/cs/new-turbo-levo Zde máte nějaké technické povídání. Je toho opravdu spousta :)
https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-levo-men-comp-29-nb-cast-battleship-hyper-m-2019
https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-levo-men-comp-29-nb-taupe-acid-kiwi-l-2019-test
www.specialized.com/cz/cs/new-turbo-levo

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies