Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

RED HOT CIPO PEPPER

Vytvořeno01.11.2018
Tady jedno “RED HOT CIPO PEPPERS“ :). Tady jedno “RED HOT CIPO PEPPERS“ :). Tady jedno “RED HOT CIPO PEPPERS“ :).
… umně zakomponované kotoučky od Shimana. … umně zakomponované kotoučky od Shimana.
Jednoduché, pohledné MCM postavené pro jeden jediný účel - jezdit a přinášet majiteli radost. Jednoduché, pohledné MCM postavené pro jeden jediný účel - jezdit a přinášet majiteli radost.
A minimum starostí – všechno funguje na 1!. A minimum starostí – všechno funguje na 1!.
Tady už je tvarování o poznání ladnější a aerodynamičtější … Tady už je tvarování o poznání ladnější a aerodynamičtější …
Jistě se najde dost zákazníků, kteří dávají přednost i jednoduchému lakování bez dalších “kudrlinek“. Jistě se najde dost zákazníků, kteří dávají přednost i jednoduchému lakování bez dalších “kudrlinek“.
Ruku na srdce – zlobili byste se, kdyby vám na balkóně stálo něco podobného? Ruku na srdce – zlobili byste se, kdyby vám na balkóně stálo něco podobného?
… nebo dojíždíte do práce? Pak vám v kanceláři zaparkované taky nebude dělat ostudu. … nebo dojíždíte do práce? Pak vám v kanceláři zaparkované taky nebude dělat ostudu.
Kolega se raději ani nedívá. Chtěl by ho totiž taky a je nas….., že ho nemá! :) Kolega se raději ani nedívá. Chtěl by ho totiž taky a je nas….., že ho nemá! :)
Kde to kolům nejvíc sluší? Na sluníčku Kde to kolům nejvíc sluší? Na sluníčku
Dres vám k tomu padne červenej, bílej, černej, … to je taky fajn, ne? Dres vám k tomu padne červenej, bílej, černej, … to je taky fajn, ne?
Neznamená, že když jsme přijeli na prezentaci kol, že nemůžeme občas po očku mrknout i vedle … Neznamená, že když jsme přijeli na prezentaci kol, že nemůžeme občas po očku mrknout i vedle …
A ta červená k italským sportovním strojům tak nějak odjakživa patří ... A ta červená k italským sportovním strojům tak nějak odjakživa patří ...
… stejně tak, jako je zde na každém kroku k vidění stará architektura, sochy, … všechno to má tak nějak “duši“. … stejně tak, jako je zde na každém kroku k vidění stará architektura, sochy, … všechno to má tak nějak “duši“.
… tak kolik jich objednat??? :) … tak kolik jich objednat??? :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies