Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

"LEŽÁK"

Vytvořeno01.11.2018
Nevím jak komu, ale mně se při pohledu na slovo ležák vybaví pocit pohody s dobrým pivem v ruce (a v hlavě :-D). Zvlášť v dnešní době, kdy máme spoustu malých pivovarů a ty nabízejí bezpočet různých speciálů a člověk může zkoušet, ochutnávat, porovnávat, ... My k tomu nadpisu ale nabízíme pohled/y na trochu jiný speciál - ale najdeme tady hodně společného i s tím pivkem. Hodně výrobců, malých i velkých, hodně dodavatelů a variant, vývojových řad, komponentů,... takže také není na škodu zkoušet a porovnávat a vozit se ;-). Třeba nám tady už nějak zahálí (nevíme proč?) a "leží" jeden Roubaix 2015. Má snad všechno, co by dnešní kvalitní silniční bicykl měl mít, vypadá stále dobře a určitě má někde svého zákazníka - jen se zatím nějak o sobě navzájem nedověděli ... Co tak bývá v popisech u ležáků? Z jaké je vody, z jakého sladu, jakým chmelem je chmelený, jak dlouho ležel, ... tady to máte podobné - z jakého karbonu je upečený, na jakých kolech bude uhánět, co nám tady řadí, brzdí, šlape, na čem se sedí, a tak dále a dále. Určitě sami poznáváte značky jako Campagnolo, Mavic, FSA, SAN MARCO, rámařina od SPECIALIZED se zabudovanými elastickými vložkami Zertz (co vám říká jízda po našich silnicích ;-)?), KOLOKRÁM, ... Právě ten poslední název vám napovídá, kde se o tomto "ležáku" dovíte veškeré potřebné informace k tomu, abyste ho mohli vyzkoušet a "ochutnat"! :-D https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/37198-silnicni-kolo-specialized-s-works-roubaix-chorus-54-2015-vyprodej.html?search_query=specialized+roubaix&results=47 https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/37198-silnicni-kolo-specialized-s-works-roubaix-chorus-54-2015-vyprodej.html?search_query=specialized+roubaix&results=47 ... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
11. 45082899_10156827600467710_8983198973195976704_o ... ...
... ...
... ...
... ...
... ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies