Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Helma S-Works TT

Vytvořeno26.10.2018
www.kolokram.cz/prilby/107956-prilba-specialized-s-works-tt-m-l Houbařská sezóna už končí - aby taky ne! Kdo má v tom napadaným listí něco hledat? Leda že by ... Houbařská sezóna už končí - aby taky ne! Kdo má v tom napadaným listí něco hledat? Leda že by ... ... je tam zip, to znamená, že by to mělo jít otevřít. Co tam asi tak může být ... ... je tam zip, to znamená, že by to mělo jít otevřít. Co tam asi tak může být ... A hele ho, hřiba :)! https://www.kolokram.cz/prilby/107956-prilba-specialized-s-works-tt-m-l.html?search_query=+prilba+speci&results=122 A hele ho, hřiba :)!
https://www.kolokram.cz/prilby/107956-prilba-specialized-s-works-tt-m-l.html?search_query=+prilba+speci&results=122
Pokud máte po ruce mykologický atlas, dočtete se, že se asi jedná o hřib kapkovitý nebo také "hlaváč" specializedovaný ;-)... Pokud máte po ruce mykologický atlas, dočtete se, že se asi jedná o hřib kapkovitý nebo také "hlaváč" specializedovaný ;-)... ... specifické jsou pro něj krásně oblé tvary klobouku ... ... specifické jsou pro něj krásně oblé tvary klobouku ... ... je zároveň velice aerodynamický, takže klade minimální odpor přízemním větříkům a zároveň poskytuje minimální přilnavost pro všelijaké hmyzí otravy ... ... je zároveň velice aerodynamický, takže klade minimální odpor přízemním větříkům a zároveň poskytuje minimální přilnavost pro všelijaké hmyzí otravy ... ... ještě než ho utrhnete, pořádně si ho prohlédněte ... ... ještě než ho utrhnete, pořádně si ho prohlédněte ... ... to ale musíte pěkně až na kolena a hlavu pěkně k zemi ... ... to ale musíte pěkně až na kolena a hlavu pěkně k zemi ... ... no a když už tam u něj tu hlavu jednou máte, tak si ho rovnou nasaďte, nasedněte na kozu, rozjeďte to a vyzkoušejte svoje časovkářské kvality! SPECIALIZED S-WORKS TT ;-). https://www.kolokram.cz/prilby/107956-prilba-specialized-s-works-tt-m-l.html?search_query=+prilba+speci&results=122 ... no a když už tam u něj tu hlavu jednou máte, tak si ho rovnou nasaďte, nasedněte na kozu, rozjeďte to a vyzkoušejte svoje časovkářské kvality! SPECIALIZED S-WORKS TT ;-).
https://www.kolokram.cz/prilby/107956-prilba-specialized-s-works-tt-m-l.html?search_query=+prilba+speci&results=122

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies