Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Magická čísla ...

Vytvořeno24.10.2018
... nevíte o co jde? Tak třeba - v minulosti spousta cyklistů zbožně vzhlížela k vysněné "devítce vzadu", dnes tam máme běžně 11-ku ;-) . Nebo!? Nebo to taky může znamenat něco úplně jiného a podotýkáme - silně magického! A dokonce to také souvisí s rychlými koly. Akorát že v tomhle případě se nešlape do pedálů, ale jen a hlavně(!) na jeden pedál, a to pedál plynový! Už asi většině svitlo. To se vám jednou ve Vratislavicích narodil pan Ferdinand Porsche ... Jasně! Znáte ikoničtější sporťák, který si dlouhá léta stále drží své linie, které dokáží snad každého správného chlapa, jistě i ženu, naprosto omámit? Je to většinou na celý život. Krásných sporťáků je spousta, a dokonce mnohem dražších a rychlejších, ale PORSCHE bylo, je a bude jenom jedno a hlavně slavná 911! Je to něco, jako když Mrazík říkal: "... kdo se blízko mé berly(mrazilky :-D) ocitne, už víckrát neprocitne!" :-D Kdo jednou podlehl kouzlu 911-ky, je navždy ztracen ... Tak se podívejte na sbírku jednoho týpka, kterej(možná :-D) musel seknout s cyklistikou z bezpečnostních důvodů - ony totiž zapletený vousy do kola, to musí bejt masakr! :-) Tak si tu devítku a jedenáctku spojil dohromady a věnoval se činnosti jiné, ... nebo to možná bylo úplně jinak ;-). Tak se mrkněte a zapomeňte na chvíli na ty svoje bicykly a uvidíte, že jsou i jiné věci, na které se "dá koukat". Kam se podíváš, všude 911! Kam se podíváš, všude 911! Současné, starší, ještě starší ... Současné, starší, ještě starší ... ... a pokaždé krásné, pokaždé chytnou za srdce - natož, když je vidíte naživo! ... a pokaždé krásné, pokaždé chytnou za srdce - natož, když je vidíte naživo! A tady to je on ... ;-) https://www.garaz.cz/clanek/magnus-walker-dredy-americky-sen-a-uzasna-sbirka-911-21000324 A tady to je on ... ;-)
www.garaz.cz/magnus-walker-dredy-americky-sen-a-uzasna-sbirka-911

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies