Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Elia Viviani a DMT KR1

Vytvořeno16.10.2018
"Feeling blue" - ale ne jenom modrá, je tu i něco ohnivějšího! Eliovy DMT! (Elia Viviani a DMT KR1) "Feeling blue" - ale ne jenom modrá, je tu i něco ohnivějšího! Eliovy DMT! (Elia Viviani a DMT KR1) "Feeling blue" - ale ne jenom modrá, je tu i něco ohnivějšího! Eliovy DMT! (Elia Viviani a DMT KR1) Svět zná profesi letec-kosmonaut, cyklistický svět má zase v podvědomí letce-cyklisty. Jeden z nich se vám tady prezentuje ... Svět zná profesi letec-kosmonaut, cyklistický svět má zase v podvědomí letce-cyklisty. Jeden z nich se vám tady prezentuje ... ... a ukazuje, co je třeba si obout a utáhnout okolo nohy, aby když za to v závěru vezme, nezůstal bos někde v poli poražených ... DMT. ... a ukazuje, co je třeba si obout a utáhnout okolo nohy, aby když za to v závěru vezme, nezůstal bos někde v poli poražených ... DMT.
Ale slušej mu, to se musí nechat. Design zřejmě ladili podle jeho opálenejch vyšvihanejch lejtek :-D. Ale slušej mu, to se musí nechat. Design zřejmě ladili podle jeho opálenejch vyšvihanejch lejtek :-D.
Taková slušná tretra, jak jistě víte, musí být nejen festová, ale i maximálně pohodlná - tudíž schopná se maximálně přizpůsobit anatomii borce, no a potom taky ještě musí "vypadat" ;-). A vypadá to, že úkol byl splněn. Taková slušná tretra, jak jistě víte, musí být nejen festová, ale i maximálně pohodlná - tudíž schopná se maximálně přizpůsobit anatomii borce, no a potom taky ještě musí "vypadat" ;-). A vypadá to, že úkol byl splněn.
Jinak by jim je asi Elia, známý to nervák :-D, asi omlátil o hlavu. Jinak by jim je asi Elia, známý to nervák :-D, asi omlátil o hlavu.
Nám ostatním nezbývá, než se na vlastní kůži přesvědčit a vyzkoušet - a od toho je tady zase váš KOLOKRÁM. Nám ostatním nezbývá, než se na vlastní kůži přesvědčit a vyzkoušet - a od toho je tady zase váš KOLOKRÁM.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies