Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Novinky od POCu!

Vytvořeno15.10.2018
Největší nepřítel v zimě? Zima! Abyste nám nezmrzli, tak tu pro Vás máme novinkové zboží od značky POC. Kromě přileb a brýlí jsou nyní skladem nové barevné kulichy, čapky, čepce či čepice, říkejte si tomu jak chcete :) Hele! Stejně voháklý slečny jako my :O ,,Dobrej vkus slečny!" Hele! Stejně voháklý slečny jako my :O ,,Dobrej vkus slečny!" Musíš se takhle postavit a vyjde to!! Fakt?! :O Musíš se takhle postavit a vyjde to!! Fakt?! :O Jak se říká: ,,vrána k vráně sedá" nebo tady spíš: ,,POC k POCu se má :D". Upozornění: Není vědecky dokázáno, že by POC sbližoval, ale styl Vám chybět nebude. A v v v v vo tom to je! Jak se říká: ,,vrána k vráně sedá" nebo tady spíš: ,,POC k POCu se má :D". Upozornění: Není vědecky dokázáno, že by POC sbližoval, ale styl Vám chybět nebude. A v v v v vo tom to je! Barvy vládnou podzimu a novým kulichům od POCu taky! A bez těch okulárů? To by nebylo vono... Barvy vládnou podzimu a novým kulichům od POCu taky! A bez těch okulárů? To by nebylo vono... Klucí to berou nějak vážně :O... Slečny ale pořád neodkládají ten svůj ,,poker face" :) Klucí to berou nějak vážně :O... Slečny ale pořád neodkládají ten svůj ,,poker face" :) Tak pojď, zkusíme to stejně jako oni! :D vyrovnat, nasadit výraz a jedem... Tak pojď, zkusíme to stejně jako oni! :D vyrovnat, nasadit výraz a jedem... Tak jim ukážem ten náš rajón! Naskladněno! Připraveno! :)  Vaši Kolokrámníci Tak jim ukážem ten náš rajón! Naskladněno! Připraveno! :)
Vaši Kolokrámníci

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies