Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Kolokrám KaŠenov :)

Vytvořeno11.10.2018
Tady se už asi opakujeme, ale připomínat se musí a musí, abyste na nás nezapomněli … Tady se už asi opakujeme, ale připomínat se musí a musí, abyste na nás nezapomněli … Tady se už asi opakujeme, ale připomínat se musí a musí, abyste na nás nezapomněli … … pro jistotu si dělejte poznámky, jestli náhodou něco nenajdete v naší nabídce, jestli jsme na něco zapomněli – v tom případě budeme rádi za každou připomínku! … pro jistotu si dělejte poznámky, jestli náhodou něco nenajdete v naší nabídce, jestli jsme na něco zapomněli – v tom případě budeme rádi za každou připomínku! Velký výběr – namazat si můžete úplně všechno :)! Velký výběr – namazat si můžete úplně všechno :)! … a mazat a masírovat … … a mazat a masírovat …
U toho popíjet kávu, nechat si věštit z koule, … :) U toho popíjet kávu, nechat si věštit z koule, … :)
Kávu samozřejmě speciální! Pokud jste jenom na Jihlavanku, tak tu si musíte přivézt s sebou! Kávu samozřejmě speciální! Pokud jste jenom na Jihlavanku, tak tu si musíte přivézt s sebou!
V presovači vám upresujeme espresso – třeba tohle. V presovači vám upresujeme espresso – třeba tohle.
A všude na vás čeká zboží a zboží, … a kola – jo, i elektrokola – jak jinak? A všude na vás čeká zboží a zboží, … a kola – jo, i elektrokola – jak jinak?
Na své si tady přijde cyklista pohodář/výletník i ten, kdo potřebuje špičkový nástroj. Na své si tady přijde cyklista pohodář/výletník i ten, kdo potřebuje špičkový nástroj.
Tyhle klasické čepičky se budou šít, dokud budou kola existovat … a možná ještě i potom. Tyhle klasické čepičky se budou šít, dokud budou kola existovat … a možná ještě i potom.
Oakley nabízí stále něco nového … takže my také. Oakley nabízí stále něco nového … takže my také.
Tvary, barvy, materiály, ceny(!)J … všeho je pestrá škála. Tvary, barvy, materiály, ceny(!)J … všeho je pestrá škála.
Nikdo vás nehoní. V klidu procházejte, okukujte, vybírejte, zkoušejte, ptejte se, … Nikdo vás nehoní. V klidu procházejte, okukujte, vybírejte, zkoušejte, ptejte se, …
Kdybyste to chtěli vzít z gruntu, tak vás, doslova, třeba soused může naložit do auta a přivézt nahatý jak prst – a od nás odjedete kompletně vybavení na novém stroji a ještě vám toho ten soused poveze hromadu v autě … Kdybyste to chtěli vzít z gruntu, tak vás, doslova, třeba soused může naložit do auta a přivézt nahatý jak prst – a od nás odjedete kompletně vybavení na novém stroji a ještě vám toho ten soused poveze hromadu v autě …
Tretry dámské, pánské, silniční, do terénu, na dráhu, do zimy, snad jakoukoliv barvu, … Tretry dámské, pánské, silniční, do terénu, na dráhu, do zimy, snad jakoukoliv barvu, …
… o ponožkách ani nemluvě. … o ponožkách ani nemluvě.
Důležitá poznámka! Jak botky, tak i ponožky – samozřejmě ve všech velikostech! :) Důležitá poznámka! Jak botky, tak i ponožky – samozřejmě ve všech velikostech! :)
Když si jich naráz koupíte vícero, můžete si je odvézt v batohu. Když si jich naráz koupíte vícero, můžete si je odvézt v batohu.
A něco na hlavu? Taky máme! A něco na hlavu? Taky máme!
V nabídce jsou pochopitelně teamové barvy! V nabídce jsou pochopitelně teamové barvy!
… a nátělníky, bundy, pláštěnky, … … a nátělníky, bundy, pláštěnky, …
A nemyslete si, kdyby bylo víc prostoru – zaplníme ho hravě! A nemyslete si, kdyby bylo víc prostoru – zaplníme ho hravě!
Tady za pultem vždy najdete ochotnou obsluhu znalou věci. Tady za pultem vždy najdete ochotnou obsluhu znalou věci.
Jasně! I volnočasový ohoz je k mání! Jasně! I volnočasový ohoz je k mání!
Tak nevíme, nezapomněli jsme přeci jenom na něco? Tak nevíme, nezapomněli jsme přeci jenom na něco?
Na kola určitě ne … Na kola určitě ne …
Jo, možná jsme mohli taky blejsknout ten náš personál, ale víte co? Přijeďte si ty naše kluky prohlídnout sami a naživo :). Jo, možná jsme mohli taky blejsknout ten náš personál, ale víte co? Přijeďte si ty naše kluky prohlídnout sami a naživo :).
Tady se už asi opakujeme, ale připomínat se musí a musí, abyste na nás nezapomněli … Tady se už asi opakujeme, ale připomínat se musí a musí, abyste na nás nezapomněli …

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies