Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Roubaix SL4

Vytvořeno10.10.2018
Pro toho, kdo nakupuje "hlavně hlavou" ;-) ! Speciallized S-Works Roubaix SL4 za super cenu. Pro toho, kdo nakupuje "hlavně hlavou" ;-) ! Speciallized S-Works Roubaix SL4 za super cenu. Pro toho, kdo nakupuje "hlavně hlavou" ;-) ! Speciallized S-Works Roubaix SL4 za super cenu. Pravda, není to poslední novinka ... ale pozorně se podívejte a popřemýšlejte ... Pravda, není to poslední novinka ... ale pozorně se podívejte a popřemýšlejte ... ... třeba tady - mechanická Ultegra. Slyšeli jste někdy o ní něco špatného? Asi těžko - jediné její mínus může být jedině to, že ji nemáte! :-) ... třeba tady - mechanická Ultegra. Slyšeli jste někdy o ní něco špatného? Asi těžko - jediné její mínus může být jedině to, že ji nemáte! :-) I kdybyste si uvařili a zamotali mozkové závity, nic proti ní nevymyslíte. I kdybyste si uvařili a zamotali mozkové závity, nic proti ní nevymyslíte. Každému, kdo už nějaký bicykl viděl, je i ze "zamlženého" náhledu jasné, podle té žluté samolepy, že tady se točí něco od MAVICu. Každému, kdo už nějaký bicykl viděl, je i ze "zamlženého" náhledu jasné, podle té žluté samolepy, že tady se točí něco od MAVICu. Mavic má samozřejmě náby kompatibilní se všemi současnými systémy, tedy i se Shimanem - 11-ka kazeta není problém. Mavic má samozřejmě náby kompatibilní se všemi současnými systémy, tedy i se Shimanem - 11-ka kazeta není problém. Hezké, padnou do ruky (každému!), 100% -ně fungují - co byste ještě od nich chtěli víc? Cože? Cenu? Lepší? :-) No tak když si je pořídíte v tomto prezentovaném "kompletu", tak jsou vlastně "v akci" ;-). Hezké, padnou do ruky (každému!), 100% -ně fungují - co byste ještě od nich chtěli víc? Cože? Cenu? Lepší? :-) No tak když si je pořídíte v tomto prezentovaném "kompletu", tak jsou vlastně "v akci" ;-).
A Mavic nám tedy dodal Axium Elite - F22, SU 27 no ani JAS Gripen na nich sice nedohoníte, ale na velice slušné i přiměřeně pohodlné svezení jsou tato absolutně spolehliná kola to pravé a cena? Velice příznivá! A Mavic nám tedy dodal Axium Elite - F22, SU 27 no ani JAS Gripen na nich sice nedohoníte, ale na velice slušné i přiměřeně pohodlné svezení jsou tato absolutně spolehliná kola to pravé a cena? Velice příznivá!
Šaltr Ultegry ze všech pohledů - a vždy hezký! A když nejste zrovna šmudlové, tak čistý je ještě hezčí!!! :-D Šaltr Ultegry ze všech pohledů - a vždy hezký! A když nejste zrovna šmudlové, tak čistý je ještě hezčí!!! :-D
O brzdách to platí zrovna tak - kdo se stará, ten má! Dlouhodobě hezký, bezpečný a plně funkčí stroj! O brzdách to platí zrovna tak - kdo se stará, ten má! Dlouhodobě hezký, bezpečný a plně funkčí stroj!
Nelíbí se vám, působí moc "lacině"?? No tak vám ho klidně vyměníme - tady problém nehledejte. Nelíbí se vám, působí moc "lacině"?? No tak vám ho klidně vyměníme - tady problém nehledejte.
Tak to dnes chodí - kde nejsou kabely, tam jsou lanka a bowdeny. Tak to dnes chodí - kde nejsou kabely, tam jsou lanka a bowdeny.
Tady v tom krámě vám ale na přání osadíme na váš stroj cokoliv! KOLOKRÁM Tady v tom krámě vám ale na přání osadíme na váš stroj cokoliv! KOLOKRÁM
Už jsme to brali jako samozřejmost - že přeci každý ví, v čem spočívá ten zásadní rozdíl ve stavbě rámu Roubaix oproti ostatním - tak pro jistotu ještě detailní pohled.;-) Už jsme to brali jako samozřejmost - že přeci každý ví, v čem spočívá ten zásadní rozdíl ve stavbě rámu Roubaix oproti ostatním - tak pro jistotu ještě detailní pohled.;-)
Jistě, "elasticky" se chová i přední vidlice - tak hurá na kostky! Jistě, "elasticky" se chová i přední vidlice - tak hurá na kostky!
To je tedy on. Pokud to nestačilo, tak nahlédněte ještě na: https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/154229-silnicni-kolo-specialized-s-works-roubaix-ultegra-52-2015-vyprodej.html To je tedy on. Pokud to nestačilo, tak nahlédněte ještě na:
https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/154229-silnicni-kolo-specialized-s-works-roubaix-ultegra-52-2015-vyprodej.html
A ještě poslední pohled - pro nevěřící Tomáše :-) - můžete si sami přepočítat ... A ještě poslední pohled - pro nevěřící Tomáše :-) - můžete si sami přepočítat ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies