Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

DMT aneb „ponožkokopačkotretra“ :)

Vytvořeno10.10.2018
Novinka – „ponožkokopačkotretra“ DMT. Novinka – „ponožkokopačkotretra“ DMT. Novinka – „ponožkokopačkotretra“ DMT. Barevné variace. Barevné variace. Je to novinka, tak to chce vidět ze všech stran, ze všech úhlů. Je to novinka, tak to chce vidět ze všech stran, ze všech úhlů. My jsme fotili, vy se koukejte. My jsme fotili, vy se koukejte. … a přemýšlejte, kterou? … a přemýšlejte, kterou? Nenápadná, ale …! Nenápadná, ale …! Trikolora – když zvolíte rám ve stejných barvách, bude to ladírna. Trikolora – když zvolíte rám ve stejných barvách, bude to ladírna. … když občas jezdíte na golf :). … když občas jezdíte na golf :). Pro “turistickou“ cyklistiku … Pro “turistickou“ cyklistiku … … na švih nebo na závody … … na švih nebo na závody … Prostě, s DMT byste vždycky měli dělat parádu a měli byste se cítit jako v bačkůrkách :) Prostě, s DMT byste vždycky měli dělat parádu a měli byste se cítit jako v bačkůrkách :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies