Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Crux

Vytvořeno09.10.2018
Je tady podzim a tedy čas zkontrolovat opotřebovanou techniku a popřípadě ji obměnit nebo plynule navázat na silniční sezónu a zužitkovat najeté kilometry v terénu - zde máte příklad vhodného náčiní - S - Works Crux. Kolo jak z praku! Je tady podzim a tedy čas zkontrolovat opotřebovanou techniku a popřípadě ji obměnit nebo plynule navázat na silniční sezónu a zužitkovat najeté kilometry v terénu - zde máte příklad vhodného náčiní - S - Works Crux. Kolo jak z praku! Je tady podzim a tedy čas zkontrolovat opotřebovanou techniku a popřípadě ji obměnit nebo plynule navázat na silniční sezónu a zužitkovat najeté kilometry v terénu - zde máte příklad vhodného náčiní - S - Works Crux. Kolo jak z praku! Amíci si s klukama z Japonska od konce války náramně rozumí, takže se nikdo nemůže divit - Shimano Ultegra. Máme to zase opakovat? Tak jo - absolutní kvalita. Amíci si s klukama z Japonska od konce války náramně rozumí, takže se nikdo nemůže divit - Shimano Ultegra. Máme to zase opakovat? Tak jo - absolutní kvalita. Odkud že je ten S-Works? Přece ze Specialized. A od koho koupíte Specialized u nás? Hoří! V KOLOKRÁMu! ; Odkud že je ten S-Works? Přece ze Specialized. A od koho koupíte Specialized u nás? Hoří! V KOLOKRÁMu! ; Je to tak - i mechanici pro cyklokros si musí rozšířit kvalifikaci o profesi "elektrikář" :-). Je to tak - i mechanici pro cyklokros si musí rozšířit kvalifikaci o profesi "elektrikář" :-). Systém už je ale v současné době tak vychytanej, že se nikdo nemusí bát - nejen že ho ta elektrika nekopne, ale že to bude i fungovat. Systém už je ale v současné době tak vychytanej, že se nikdo nemusí bát - nejen že ho ta elektrika nekopne, ale že to bude i fungovat.
Za to vám v KOLOKRÁMu ručíme! Za to vám v KOLOKRÁMu ručíme!
... když bude moc bahýnka, můžete si tu díru zespodu přelepit ...;-). ... když bude moc bahýnka, můžete si tu díru zespodu přelepit ...;-).
Někdy se člověku tyhle barevný záblesky objevujou před očima :-D, tak raději ať je máte jenom na rámu! Někdy se člověku tyhle barevný záblesky objevujou před očima :-D, tak raději ať je máte jenom na rámu!
Vidlice vypadá sebevědomě - bytelně, ostatně tak jako celý stroj. Vidlice vypadá sebevědomě - bytelně, ostatně tak jako celý stroj.
Kamaráde, tak na týhle "kůži" si nejspíš zalomíš sosák! :-o Tady pomalej defekt hrozit nebude ;-). Kamaráde, tak na týhle "kůži" si nejspíš zalomíš sosák! :-o Tady pomalej defekt hrozit nebude ;-).
Každý správný fotograf vám potvrdí, že černobílý ještě pořád neodzvonilo ... názorný příklad - některé detaily se ještě zvýrazní. — s uživateli Specialized Bicycles. Každý správný fotograf vám potvrdí, že černobílý ještě pořád neodzvonilo ... názorný příklad - některé detaily se ještě zvýrazní. — s uživateli Specialized Bicycles.
Na některých částech stavby a komponentech ani jiné barvy nejsou ... Na některých částech stavby a komponentech ani jiné barvy nejsou ...
... některé hýří barvami, jako papoušci z amazonie ... brzdy se "vybarví" až během závodu ;-). ... některé hýří barvami, jako papoušci z amazonie ... brzdy se "vybarví" až během závodu ;-).
Není radno všem věřit, a tak je na klikách raději návod, aby to nějakej horlivec nez...l ! Není radno všem věřit, a tak je na klikách raději návod, aby to nějakej horlivec nez...l !
Na tomhle stroji budete v chumlu lehce rozpoznatelní - alespoň v prvních několika kolech :-D. Na tomhle stroji budete v chumlu lehce rozpoznatelní - alespoň v prvních několika kolech :-D.
... S - Works kam se podíváš ... ... S - Works kam se podíváš ...
... moc jiných "subdodavatelů" tady nehledejte. Hledejte spíš, kde ušetřit ;-) ... moc jiných "subdodavatelů" tady nehledejte. Hledejte spíš, kde ušetřit ;-)
Je tady podzim a tedy čas zkontrolovat opotřebovanou techniku a popřípadě ji obměnit nebo plynule navázat na silniční sezónu a zužitkovat najeté kilometry v terénu - zde máte příklad vhodného náčiní - S - Works Crux. Kolo jak z praku! Je tady podzim a tedy čas zkontrolovat opotřebovanou techniku a popřípadě ji obměnit nebo plynule navázat na silniční sezónu a zužitkovat najeté kilometry v terénu - zde máte příklad vhodného náčiní - S - Works Crux. Kolo jak z praku!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies