Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Parlee Altum

Vytvořeno09.10.2018
Co to je? Je to černý, nenápadný, skoro nic to neváží, je to jak z pavučin ... PARLEE ALTUM ! (KOLOKRÁM dodal trubky/rám ;-) a zákazník si dostrojil dle svého) Co to je? Je to černý, nenápadný, skoro nic to neváží, je to jak z pavučin ... PARLEE ALTUM ! (KOLOKRÁM dodal trubky/rám ;-) a zákazník si dostrojil dle svého) Co to je? Je to černý, nenápadný, skoro nic to neváží, je to jak z pavučin ... PARLEE ALTUM ! (KOLOKRÁM dodal trubky/rám ;-) a zákazník si dostrojil dle svého) Kola jako nic(ráfky ENVE 2.2 + náby DT 240), trubičky jako nic, aby to neodfoukl vítr! :-D Ještě že je tam nějaké to závaží - zde vidíme Dura-Ace Di2 ... Kola jako nic(ráfky ENVE 2.2 + náby DT 240), trubičky jako nic, aby to neodfoukl vítr! :-D Ještě že je tam nějaké to závaží - zde vidíme Dura-Ace Di2 ...
... jeden by se na to až bál sednout, jak křehce to celé působí. ... jeden by se na to až bál sednout, jak křehce to celé působí.
Ale nebojte, to kolo poletí! A když bude borec zalehnutej a bude se držet těsně u představce, může stále v pohodě řadit a řádit na silnici jako Batman :-). Ale nebojte, to kolo poletí! A když bude borec zalehnutej a bude se držet těsně u představce, může stále v pohodě řadit a řádit na silnici jako Batman :-).
... no není to inspirativní??? ;-) Těch variant ustrojení může být habaděj, nechcete taky nějakou zkusit? ... no není to inspirativní??? ;-) Těch variant ustrojení může být habaděj, nechcete taky nějakou zkusit?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies