Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Sám s DMT-čkama ve vaně :)

Vytvořeno03.10.2018
… pustíme si před spaním telku? … pustíme si před spaním telku? … pustíme si před spaním telku? To jsou mi vynálezy! :) To jsou mi vynálezy! :) Sám s botami vo vane … trebaraz tak by mohol poupravit text Peter Nagy :). Nebo – sám s DMT ve vaně? Sám s botami vo vane … trebaraz tak by mohol poupravit text Peter Nagy :). Nebo – sám s DMT ve vaně? Je fakt, že novinky se mají testovat ve všech možných podmínkách. Je fakt, že novinky se mají testovat ve všech možných podmínkách. A cyklista je někdy tak mrtvej, že už ani nemá sílu se svlíknout, natož zout … :). A cyklista je někdy tak mrtvej, že už ani nemá sílu se svlíknout, natož zout … :). … jsou pohledný, pohodlný, voděodolný, … … jsou pohledný, pohodlný, voděodolný, … S nima prostě doslova srostete, takže když se v nich třeba vykoupete, oschnou vám na nohách stejně rychle jako vaše kůže. S nima prostě doslova srostete, takže když se v nich třeba vykoupete, oschnou vám na nohách stejně rychle jako vaše kůže. A kdyby se vám zdálo, že schnou pomalu, obujete si jiný a vyrazíte zase na kolo! Přece si nekoupíte jenom jedny! A kdyby se vám zdálo, že schnou pomalu, obujete si jiný a vyrazíte zase na kolo! Přece si nekoupíte jenom jedny! Podle toho, jakou si dáte do vody pěnu nebo sůl, zvolíte barvu treter :). Podle toho, jakou si dáte do vody pěnu nebo sůl, zvolíte barvu treter :). A až se vykoupete, vyberete si kotec, ve kterým budete spát! :) :) :) A až se vykoupete, vyberete si kotec, ve kterým budete spát! :) :) :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies