Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipo ALLROAD

Vytvořeno01.10.2018
… tak si mě prohlédněte. … tak si mě prohlédněte. … tak si mě prohlédněte. Můžete mi obout pořádný gumy … Můžete mi obout pořádný gumy … Šlapání a převody mám uzpůsobeny pro jízdu v terénu – ale na asfaltu to umím taky! Šlapání a převody mám uzpůsobeny pro jízdu v terénu – ale na asfaltu to umím taky! MC = jsem CIPOLLINI! MC = jsem CIPOLLINI! … jsem celej tvarovanej tak nějak “bytelně“, aby bylo vidět, kam patřím. … jsem celej tvarovanej tak nějak “bytelně“, aby bylo vidět, kam patřím. I když se gumy obalí bahnem, pořád v pohodě projdou … I když se gumy obalí bahnem, pořád v pohodě projdou … Rám mám připravený (jak jinak) pro obě varianty – lana x kabely :) Rám mám připravený (jak jinak) pro obě varianty – lana x kabely :) Jednoduché tvarování – hned se to bude snadněji čistit. Jednoduché tvarování – hned se to bude snadněji čistit. … tak sem přesně patřím! … tak sem přesně patřím! Hlavním posláním je terén, tak se nedivte, že nemám žádnou “pilu“! Hlavním posláním je terén, tak se nedivte, že nemám žádnou “pilu“! Ráfky jsou tvarované tak, aby se na nich drželo co nejméně nečistot. Ráfky jsou tvarované tak, aby se na nich drželo co nejméně nečistot. SRAM FORCE – no když tu force/sílu budete mít, tak terénem jen poletíte! SRAM FORCE – no když tu force/sílu budete mít, tak terénem jen poletíte! Tady by se také moc špíny nemělo nikam dostat … Tady by se také moc špíny nemělo nikam dostat … Víc než nula je “supernula“! :) Víc než nula je “supernula“! :) Pokud nebude vzorek dostatečně samočisticí, musíte ta kola víc roztočit a odstředivá síla se postará o zbylý marast … jak prosté :)! Pokud nebude vzorek dostatečně samočisticí, musíte ta kola víc roztočit a odstředivá síla se postará o zbylý marast … jak prosté :)! Do terénu? Jedině na kotoučích! Do terénu? Jedině na kotoučích! … ještě dobrý rukavičky a můžete se chytit a jet … … ještě dobrý rukavičky a můžete se chytit a jet … Nebo adept na armádní bicykl? Proč ne. Nebo adept na armádní bicykl? Proč ne. Vidíte, díky stavbě i přes nějaký ten kořen hravě přejedete. Vidíte, díky stavbě i přes nějaký ten kořen hravě přejedete. … a všude ta strohá funkčnost. … a všude ta strohá funkčnost. Rovnou si objednejte ještě jeden pár do foroty – v terénu to ubejvá … :). Rovnou si objednejte ještě jeden pár do foroty – v terénu to ubejvá … :).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies