Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini NK1K "zlaťák " :)

Vytvořeno29.09.2018
Není zlaťák jako zlaťák! Klasická mince, vychlazený Zlatopramen, CIPOLLINI NK1K (připravený na cestu). Takže co? Uhodli! :) "C" je správně. :) Už jste ho měli možnost letmo zahlédnout v krátkém fotoseriálu o splněném snu našeho zákazníka z Maďarska. Není zlaťák jako zlaťák! Klasická mince, vychlazený Zlatopramen, CIPOLLINI NK1K (připravený na cestu). Takže co? Uhodli! :) "C" je správně. :) Už jste ho měli možnost letmo zahlédnout v krátkém fotoseriálu o splněném snu našeho zákazníka z Maďarska. Není zlaťák jako zlaťák! Klasická mince, vychlazený Zlatopramen, CIPOLLINI NK1K (připravený na cestu). Takže co? Uhodli! :) "C" je správně. :) Už jste ho měli možnost letmo zahlédnout v krátkém fotoseriálu o splněném snu našeho zákazníka z Maďarska. Že se na něm zlatou nešetřilo, to si můžete na vlastní oči podrobně prohlédnout ... Že se na něm zlatou nešetřilo, to si můžete na vlastní oči podrobně prohlédnout ...
Ne, tady nehledejte. To je, v tomto případě, "univerzální" trikolora - země původu/majitel - jak kdo chce, jen buď naležeto nebo nastojato :). Ne, tady nehledejte. To je, v tomto případě, "univerzální" trikolora - země původu/majitel - jak kdo chce, jen buď naležeto nebo nastojato :).
Tady už jo - zlaté LIGHWEIGHTY OBERMAYER! — s uživateli Lightweight. Tady už jo - zlaté LIGHWEIGHTY OBERMAYER! — s uživateli Lightweight.
... pokud napoprvé nevěříte ... :) ... pokud napoprvé nevěříte ... :)
Continentaly zlatě podepsaly svou "spolupráci" s LW, vlastně i s MC :). — s uživateli MCipollini a Lightweight. Continentaly zlatě podepsaly svou "spolupráci" s LW, vlastně i s MC :). — s uživateli MCipollini a Lightweight.
... to abyste si nemysleli, že to bude tou zlatou úplně přeplácaný ... — s uživateli MCipollini. ... to abyste si nemysleli, že to bude tou zlatou úplně přeplácaný ... — s uživateli MCipollini.
Někde je třeba nepřekračovat míru vkusu a zachovat taky tradiční provedení ... Někde je třeba nepřekračovat míru vkusu a zachovat taky tradiční provedení ...
... jinde zase dodat váhy důležitému sdělení ... ... jinde zase dodat váhy důležitému sdělení ...
Majitel ví, na čem sedí, takže ten se nepotřebuje rozptylovat, naopak strohý mat karbonové pleteniny ho utvrzuje v tom, že má pod sebou plně funkční špičkové nářadí, které si na nic nemusí hrát - jenom upalovat vpřed ... Majitel ví, na čem sedí, takže ten se nepotřebuje rozptylovat, naopak strohý mat karbonové pleteniny ho utvrzuje v tom, že má pod sebou plně funkční špičkové nářadí, které si na nic nemusí hrát - jenom upalovat vpřed ...
Takže co? Usadit se chytit se, nohy opřít do pedálů a ... — s uživateli Specialized Bicycles. Takže co? Usadit se chytit se, nohy opřít do pedálů a ... — s uživateli Specialized Bicycles.
... nabídnout tyhle pohledy soupeřům a divákům ... — s uživateli MCipollini. ... nabídnout tyhle pohledy soupeřům a divákům ... — s uživateli MCipollini.
A to ti povídám, z toho řetězu musí být vidět jenom zlatá šmouha! :) A to ti povídám, z toho řetězu musí být vidět jenom zlatá šmouha! :)
Když někde zaparkuješ, koukej, ať lidi koukaj! :) Odkud to máš! Když tě cestou chytne slejvák a bude to špinavý, tak to utři nebo jim to alespoň řekni! :) Když někde zaparkuješ, koukej, ať lidi koukaj! :) Odkud to máš! Když tě cestou chytne slejvák a bude to špinavý, tak to utři nebo jim to alespoň řekni! :)
Vyzkoušeno - v těch "flašky" držej! A vypadaj slušně - takže dobrá kombinace vlastností. Vyzkoušeno - v těch "flašky" držej! A vypadaj slušně - takže dobrá kombinace vlastností.
... (nejen) pro "lepší" zákazníky máme i něco exkluzivního do rukou. Nebo aby se ty LW netočily smutně, že jsou tady samy ... :) ... (nejen) pro "lepší" zákazníky máme i něco exkluzivního do rukou. Nebo aby se ty LW netočily smutně, že jsou tady samy ... :)
Karbon kam se podíváš ... Karbon kam se podíváš ...
... trochu tý zlatý zbylo, tak ještě něco na výplet ... ať to za jízdy dělá efekty :). ... trochu tý zlatý zbylo, tak ještě něco na výplet ... ať to za jízdy dělá efekty :).
... no co? Pán si poručil "lízátka", má je mít! ... no co? Pán si poručil "lízátka", má je mít!
Pokud někde na trase nedojde ke zkratu nebo majitel nezapomene dobíjet ... SHIMANO DURA-ACE řadí! :) Pokud někde na trase nedojde ke zkratu nebo majitel nezapomene dobíjet ... SHIMANO DURA-ACE řadí! :)
Klidně ho může ustájit vedle staršího bráchy. Tenhle nový přírůstek do rodiny ostudu rozhodně dělat nebude, nemyslíte? ( RB1K + NK1K) — s uživateli MCipollini a Lightweight. Klidně ho může ustájit vedle staršího bráchy. Tenhle nový přírůstek do rodiny ostudu rozhodně dělat nebude, nemyslíte? ( RB1K + NK1K) — s uživateli MCipollini a Lightweight.
Tak takhle vypadá "kolo štěstí" - alespoň v očích nového majitele :)! — s uživateli MCipollini a Lightweight. Tak takhle vypadá "kolo štěstí" - alespoň v očích nového majitele :)! — s uživateli MCipollini a Lightweight.
A takhle vypadá všech 11 koleček kazety - když je ještě vše nové a čisté! :) A takhle vypadá všech 11 koleček kazety - když je ještě vše nové a čisté! :)
Ale co, je to sice vyvedený zlatým písmem, ale je to jenom "jeden kus karbonu" :) :) :). Ale co, je to sice vyvedený zlatým písmem, ale je to jenom "jeden kus karbonu" :) :) :).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies