Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Made in Italy / testujeme :)

Vytvořeno27.09.2018
… jdu do kůže – bude se testovat. Přeci nebudu jenom okounět. … jdu do kůže – bude se testovat. Přeci nebudu jenom okounět. … jdu do kůže – bude se testovat. Přeci nebudu jenom okounět. Jestli se těším? No to teda! t Jestli se těším? No to teda!
t
Italský kolo v italskejch uličkách … to bere Italský kolo v italskejch uličkách … to bere
… už jenom ta atmosféra, to stojí za to … … už jenom ta atmosféra, to stojí za to … Že je tady málo místa? Správnej fára si ho umí udělat :). Že je tady málo místa? Správnej fára si ho umí udělat :).
… máš dvě možnosti – zvolnit nebo zrychlit – vyber si! … máš dvě možnosti – zvolnit nebo zrychlit – vyber si!
… a letííímééé :). … a letííímééé :). Uděláme jim v těch uličkách trochu vítr! Uděláme jim v těch uličkách trochu vítr!
Ať viděj, k čemu slouží tohle nářadí. Ať viděj, k čemu slouží tohle nářadí. Cvak! Campa odřadila a můžeme vypálit … Cvak! Campa odřadila a můžeme vypálit … Rám tvrdej, kola točí, nohy(zatím) jedou = NÁDHERA! Rám tvrdej, kola točí, nohy(zatím) jedou = NÁDHERA! … a vítr ve vlasech! … a vítr ve vlasech! A takhle se to hází na lajnu! :) A takhle se to hází na lajnu! :) Možná by nebylo od věci pamatovat si ty jména ulic … :). Možná by nebylo od věci pamatovat si ty jména ulic … :). … máme to bez navigace. … máme to bez navigace. Ale nebojte – jedeme okruhy. Ale nebojte – jedeme okruhy. Není ale nad to, zajet si občas na kávu :). Není ale nad to, zajet si občas na kávu :). … zvlášť tam, kde to má atmosféru … … zvlášť tam, kde to má atmosféru … Takhle vypadá Ital na „španěla“ :). Takhle vypadá Ital na „španěla“ :). A takhle lejou kolokrámníci :). A takhle lejou kolokrámníci :). Na to se musí připít! Na to se musí připít!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies