Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Made in Italy / neděle

Vytvořeno27.09.2018
Plac se plní … Plac se plní … Plac se plní … Takhle to asi mysleli s tou základní barevnou škálou v nabídce … Takhle to asi mysleli s tou základní barevnou škálou v nabídce … … oblečení a doplňky k vystavované technice patří. … oblečení a doplňky k vystavované technice patří.
… některé jsou méně, některé více „vyrýsované“ :). … některé jsou méně, některé více „vyrýsované“ :).
Tohle provedení si určitě pár zákazníků vybere. Tohle provedení si určitě pár zákazníků vybere. A k tomuhle si můžete svého nového ČIPA nechat vybarvit. A k tomuhle si můžete svého nového ČIPA nechat vybarvit.
… tady by to asi bylo trochu složitější, ale zeptat se můžeme :). … tady by to asi bylo trochu složitější, ale zeptat se můžeme :).
Tady k tomu v popředí by krásně ladily rybářský holínky :)! Takže až budete chtít vyrazit někam na pstruhovou vodu muškařit, víte na čem jet … Tady k tomu v popředí by krásně ladily rybářský holínky :)! Takže až budete chtít vyrazit někam na pstruhovou vodu muškařit, víte na čem jet … Jo, přesně na tomhle!  Jo, přesně na tomhle!
Tímhle ne, my ryby hlavně konzumujem J! Ale ten bicykl vám umíme sehnat! Tímhle ne, my ryby hlavně konzumujem J! Ale ten bicykl vám umíme sehnat!
Já nevím, zatím to nějak nemá šťávu … Já nevím, zatím to nějak nemá šťávu …
… kluci, chtělo by to nějakej z těch vašich nápadů, aby se to trochu oživilo. Kubo, nezkusíme třeba ty natáčky? No jo, blbost, ty už jsi ostříhanej, … škoda! … kluci, chtělo by to nějakej z těch vašich nápadů, aby se to trochu oživilo. Kubo, nezkusíme třeba ty natáčky? No jo, blbost, ty už jsi ostříhanej, … škoda! Ale kdybys mi fakt chtěl udělat radost, tak když mi pošleš tohle obutí, nebo jak tomu mám říkat, tak se za tebe přimluvím i ve Vatikánu (a při tom jde o obyčejný Skinners – jak pro koho :)) Ale kdybys mi fakt chtěl udělat radost, tak když mi pošleš tohle obutí, nebo jak tomu mám říkat, tak se za tebe přimluvím i ve Vatikánu (a při tom jde o obyčejný Skinners – jak pro koho :)) Hele, a do smrti kámoši, jo?! Hele, a do smrti kámoši, jo?! … a kolikátky že to máš ty ploutve? … a kolikátky že to máš ty ploutve? No, budou už sice velký jak spacáky, ale pro tebe nechám nějakej ten pár speciálně vyrobit. t No, budou už sice velký jak spacáky, ale pro tebe nechám nějakej ten pár speciálně vyrobit.
t
… zavolej tam raději hned, za jak dlouho jsou schopný nám je dodat … … zavolej tam raději hned, za jak dlouho jsou schopný nám je dodat …
Amore, je to domluvený! Budou! Kuba už tam volá! No to je bomba, Mario, pro mě taky? Amore, je to domluvený! Budou! Kuba už tam volá! No to je bomba, Mario, pro mě taky?
Lidi! Přijeli kluci z Kolokrámu a hned je ten život veselejší! Já budu mít taky Skinnersky! Lidi! Přijeli kluci z Kolokrámu a hned je ten život veselejší! Já budu mít taky Skinnersky!
… to musím jít hned říct kámošce! … to musím jít hned říct kámošce!
Úplně bychom zapomněli, proč tady vlastně jsme … :) Úplně bychom zapomněli, proč tady vlastně jsme … :) MC a DMT – to patří k sobě! MC a DMT – to patří k sobě!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies