Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Testování novinek 2019

Vytvořeno14.09.2018
Beskydy jsou krásné, ale kopce bolí :) Místo opravdu nádherné.. Místo opravdu nádherné.. Terén pro nepřipravené celkem náročný, ale naštěstí v testcentru byla k půjčení i elektrokola :) Terén pro nepřipravené celkem náročný, ale naštěstí v testcentru byla k půjčení i elektrokola :)
Samozřejmně nás zajímalo i to, na čem musíte jet za své :) Samozřejmně nás zajímalo i to, na čem musíte jet za své :)
Vidíte to štěstí v očích? Nebo spíš výraz po zjištění kam se musí vyšlapat, abychom se svezli i z kopce dolů :) :) Vidíte to štěstí v očích? Nebo spíš výraz po zjištění kam se musí vyšlapat, abychom se svezli i z kopce dolů :) :)
Trošku potu a krve, ale výhled stál za to. O dlouhém klikatém sjezdu nemluvě. Trošku potu a krve, ale výhled stál za to. O dlouhém klikatém sjezdu nemluvě.
Nový Stumpjumper je pro drsnou krajinu stvořený :) Nový Stumpjumper je pro drsnou krajinu stvořený :)
A moc jsme ho nešetřili :D A moc jsme ho nešetřili :D
V batůžku se vždycky nějaká ta duše najde... V batůžku se vždycky nějaká ta duše najde...
A jede se dál :) A jede se dál :)
Po vyjížďce trochu relaxu v ponožkobotách Skinners :) Po vyjížďce trochu relaxu v ponožkobotách Skinners :)
Závěrem jsme stihli otestovat i nového Tarmaca na kotoučích. Tak se můžete u nás zastavit na dobrou kávu a rádi se s Vámi podělíme o pocity z nových kol :) Závěrem jsme stihli otestovat i nového Tarmaca na kotoučích. Tak se můžete u nás zastavit na dobrou kávu a rádi se s Vámi podělíme o pocity z nových kol :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies