Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Po čem ženy touží

Vytvořeno11.09.2018
No co? Kšeft je věc čím dál složitější. Bez zákazníků, jakoby nebyl … No co? Kšeft je věc čím dál složitější. Bez zákazníků, jakoby nebyl … Rozhodli jsme se tedy zacílit i na něžné pohlaví. A nejen na něj :), ale kompletně na celé ženy :)! Nezbývá, než porozumět jejich myšlenkám a touhám – co takhle navodit tu správnou atmosféru třeba v kadeřnictví? Za zkoušku to rozhodně stojí. No co? Kšeft je věc čím dál složitější. Bez zákazníků, jakoby nebyl … Rozhodli jsme se tedy zacílit i na něžné pohlaví. A nejen na něj :), ale kompletně na celé ženy :)! Nezbývá, než porozumět jejich myšlenkám a touhám – co takhle navodit tu správnou atmosféru třeba v kadeřnictví? Za zkoušku to rozhodně stojí. Nechat si “udělat hlavu“, to není jen tak, to chce čas. Bude potřeba si ho trochu zpříjemnit … Nechat si “udělat hlavu“, to není jen tak, to chce čas. Bude potřeba si ho trochu zpříjemnit … Dnes neholit! Nohy už jsou O.K., takže jenom ty kadeře … Zatím je to pohodička, káva voní … Dnes neholit! Nohy už jsou O.K., takže jenom ty kadeře … Zatím je to pohodička, káva voní …
… můžu? Cigáro v dámské ruce je dnes vidět častěji než u chlapů, zahulíme … uvidíme :). … můžu? Cigáro v dámské ruce je dnes vidět častěji než u chlapů, zahulíme … uvidíme :).
Nejsem tady sám, dámský časopisy jsou už rozebraný … :) Nejsem tady sám, dámský časopisy jsou už rozebraný … :)
… tak si tady tak sedím a čekám, kdy “to“ přijde … … tak si tady tak sedím a čekám, kdy “to“ přijde …
… jsem chtěl nahlídnout do katalogu Avonu, ale co je tohleee ??? … jsem chtěl nahlídnout do katalogu Avonu, ale co je tohleee ???
… a tohle!? … a tohle!?
Ne, nezačaly mi růst :)! Jen mě něco chytlo u srdce! Ne, nezačaly mi růst :)! Jen mě něco chytlo u srdce!
Konec legrace! Cigáro ukončím – přes tu kouřovou clonu není tak dobře vidět. Konec legrace! Cigáro ukončím – přes tu kouřovou clonu není tak dobře vidět.
… a co ten experiment? Nebo to už zabralo? … a co ten experiment? Nebo to už zabralo?
Rozhodně! Za nás za holky – tohle! Rozhodně! Za nás za holky – tohle!
… jsem si půjčil s sebou. “Hele, kámo! Se dnes ani nestavíš na jedno?“ … ani nevnímám hlasy okolo. Mám úplně jiný starosti … … jsem si půjčil s sebou. “Hele, kámo! Se dnes ani nestavíš na jedno?“ … ani nevnímám hlasy okolo. Mám úplně jiný starosti …
Někdy je to vopruz, taková ochranka … Někdy je to vopruz, taková ochranka …
… ale zas lepší, než někde regulérně makat :). … ale zas lepší, než někde regulérně makat :).
Jóóó, je to dobrá práce … třeba právě teď. Jóóó, je to dobrá práce … třeba právě teď.
… takže tady? … takže tady?
Trochu podobný to je … To mě nikdy nenapadlo, že tady … Trochu podobný to je … To mě nikdy nenapadlo, že tady …
Jenom aby si ten “domovník“ nechtěl odložit nástroj třeba do mý ledviny??? :) Jenom aby si ten “domovník“ nechtěl odložit nástroj třeba do mý ledviny??? :)
… řeší se tady tyhle problémy? Já teď právě jeden mám … … řeší se tady tyhle problémy? Já teď právě jeden mám …
Jestli to myslíš vážně, tak těmahle dveřma. Ale upozorňuju, žádný kraviny! Jestli to myslíš vážně, tak těmahle dveřma. Ale upozorňuju, žádný kraviny!
Bon giorno, dobrý den, jsem tady dobře …? Bon giorno, dobrý den, jsem tady dobře …?
… a může být jenom jedno, capo, e possibile …? Klid, šéfe, je čistej. … a může být jenom jedno, capo, e possibile …? Klid, šéfe, je čistej.
Takovejch už tady ale bylo … Takovejch už tady ale bylo …
… mám dojem, že míříš dost vysoko, chlapče … abys nepřestřelil. … mám dojem, že míříš dost vysoko, chlapče … abys nepřestřelil.
Budeš nám muset něco přispět do pokladny … a nebude to málo, capisci? Budeš nám muset něco přispět do pokladny … a nebude to málo, capisci?
… v kšeftě jeden nikdy neví , na koho narazí … … v kšeftě jeden nikdy neví , na koho narazí …
Tak to budeš muset, sakra, přitlačit mladíku! Tak to budeš muset, sakra, přitlačit mladíku!
Ukaž teda, co máš. A žádný zbrklý pohyby! Pěkně pomalu, budeme počítat … Ukaž teda, co máš. A žádný zbrklý pohyby! Pěkně pomalu, budeme počítat …
Dej to sem! Dej to sem!
Přepočítej to, nějak se mu potěj ruce, kdo se s tím má patlat! Přepočítej to, nějak se mu potěj ruce, kdo se s tím má patlat!
To bych, šéfe, neřek, co může mít takovej týpek u sebe … To bych, šéfe, neřek, co může mít takovej týpek u sebe …
Ještě něco chybí! A doufám, že jsou čistý?! Jinak …! Mám už jenom tohle – to je, právě teď, dost peněz … Ještě něco chybí! A doufám, že jsou čistý?! Jinak …! Mám už jenom tohle – to je, právě teď, dost peněz …
… dej to sem! Ať nám neumažeš šéfa! … dej to sem! Ať nám neumažeš šéfa!
… dobrá, na taxi ti necháme, to už nás nepoloží. … dobrá, na taxi ti necháme, to už nás nepoloží.
Já už ale jinak fakt nemám vůbec nic! Já už ale jinak fakt nemám vůbec nic!
... počty jsou počty :) ... ... počty jsou počty :) ...
… jsem dutej, prázdnej jak píchlá guma … … jsem dutej, prázdnej jak píchlá guma …
Ještě si to jednou přepočítám sám – už trochu oschly – a rozmyslím se … Ještě si to jednou přepočítám sám – už trochu oschly – a rozmyslím se …
Tak jo, řetěz ti tam necháme, ale na šlapky zapomeň – na tyhle i na ty venku! :) Tak jo, řetěz ti tam necháme, ale na šlapky zapomeň – na tyhle i na ty venku! :)
Šáhnout si už můžeš, ale opatrně! Ne že nám to tady vyrveš z držáku. Šáhnout si už můžeš, ale opatrně! Ne že nám to tady vyrveš z držáku.
Nějakej papír? Na to ti sere pes! U nás platí podání ruky! Nějakej papír? Na to ti sere pes! U nás platí podání ruky!
… jak dlouho ho tady můžu nechat, šéfe? Nech ho, ať se kouká :). Aby to s ním najednou neseklo … … jak dlouho ho tady můžu nechat, šéfe? Nech ho, ať se kouká :). Aby to s ním najednou neseklo …
Abys neřek, že jsme tě úplně oholili … máš kuráž, chlapče, a to se nám líbí! Běž do světa a dělej parádu. Abys neřek, že jsme tě úplně oholili … máš kuráž, chlapče, a to se nám líbí! Běž do světa a dělej parádu.
… a dávej si bacha!!! Je to stíhačka! Aby ses z toho … ! Je to čistokrevnej CIPOLLINI! … a dávej si bacha!!! Je to stíhačka! Aby ses z toho … ! Je to čistokrevnej CIPOLLINI!
Jo, přesně takhle – CIPOLLINI :). Jo, přesně takhle – CIPOLLINI :).
Oživovací čip do Čipa? Něco jako šém do golema? Nebo jenom kontrola? :) Oživovací čip do Čipa? Něco jako šém do golema? Nebo jenom kontrola? :)
”Týmový” barvy! To je bomba! :) ”Týmový” barvy! To je bomba! :)
Vy – la – dě – ný !!! Vy – la – dě – ný !!!
Tak kam spolu, kamaráde, vyrazíme? Vidím jenom samý kopce :)! Zkusíme to? Tak kam spolu, kamaráde, vyrazíme? Vidím jenom samý kopce :)! Zkusíme to?
Nějakej ten pedál mi ještě naštěstí zbyl na půdě v kufru po dědovi :) ... Nějakej ten pedál mi ještě naštěstí zbyl na půdě v kufru po dědovi :) ...
Jdu na to! Tak ať se dějou věci! Jdu na to! Tak ať se dějou věci!
… zvedá se to, musím se asi zvednout taky. Jedeme! … zvedá se to, musím se asi zvednout taky. Jedeme!
Natočený kudrny si mi rovnaj a lepí se k hlavě – to je dobrý znamení! Letíííme!!! Natočený kudrny si mi rovnaj a lepí se k hlavě – to je dobrý znamení! Letíííme!!!
… letíme nahoru, letíme dolů, Bože, to je krása! … letíme nahoru, letíme dolů, Bože, to je krása!
Víte vy někdo, co je to opravdová radost?! Nechte si o tom ode mne vyprávět! Víte vy někdo, co je to opravdová radost?! Nechte si o tom ode mne vyprávět!
Díííky! Už nikdy to nebude jako dřív! Nastala éra THE ONE! Díííky! Už nikdy to nebude jako dřív! Nastala éra THE ONE!
… je to jak nic, to totiž neváží víc – je to zááázrak, kámo, ZÁZRAK! … je to jak nic, to totiž neváží víc – je to zááázrak, kámo, ZÁZRAK!
Campioni! Nebo k tomu chcete něco dodat??? :) Campioni! Nebo k tomu chcete něco dodat??? :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies