Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Earlyrider

Vytvořeno10.09.2018
Jak z názvu vidno, tady bude něco pro mladé, začínající jezdce :). Jak z názvu vidno, tady bude něco pro mladé, začínající jezdce :). Jak z názvu vidno, tady bude něco pro mladé, začínající jezdce :). Když už je prcek v tom učení, tak proč to nespojit a učit se chodit i jezdit naráz? Když už je prcek v tom učení, tak proč to nespojit a učit se chodit i jezdit naráz? … o řemen se nezmaže od šmíru, je to tichý, s jemným záběrem … a když mladej moc maká a řemen vytáhne, lehce ho přišponujete. … o řemen se nezmaže od šmíru, je to tichý, s jemným záběrem … a když mladej moc maká a řemen vytáhne, lehce ho přišponujete. Podle detailů to vypadá na celkem kvalitní zpracování … Podle detailů to vypadá na celkem kvalitní zpracování … Vidíme tady i “známé firmy”. Vidíme tady i “známé firmy”. Tady model pro budoucí dráhaře? :) Tady model pro budoucí dráhaře? :) Vemte ratolest a přijeďte si vyzkoušet/vybrat! Vemte ratolest a přijeďte si vyzkoušet/vybrat!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies