Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

POCi POCi :)

Vytvořeno03.09.2018
... ještě včera byl hic k zbláznění a dnes ... ale co jste mi to natáhli? A proč? ... ještě včera byl hic k zbláznění a dnes ... ale co jste mi to natáhli? A proč? ... ještě včera byl hic k zbláznění a dnes ... ale co jste mi to natáhli? A proč? Protože už nám na hory pomalu přichází zima - hele, my máme taky čepice, tak nedělej fóry :-). Protože už nám na hory pomalu přichází zima - hele, my máme taky čepice, tak nedělej fóry :-). ... ale jak já v tom vypadám?! ... ale jak já v tom vypadám?! Jestli mě takhle uviděj holky, to raději ať mě neviděj!:-D Jestli mě takhle uviděj holky, to raději ať mě neviděj!:-D Celkem jasná značka - vstup zakázán ... Celkem jasná značka - vstup zakázán ... ... ale jenom pro chodce! ;-) Na cyklisty se to přece nevztahuje!:-D ... ale jenom pro chodce! ;-) Na cyklisty se to přece nevztahuje!:-D Tak honem nahřát tlapky - Mateo čeká, že s ním budeme dělat oblíbené paci paci ... seveřani prej to maj něco jako POCi POCi :-D. Tak honem nahřát tlapky - Mateo čeká, že s ním budeme dělat oblíbené paci paci ... seveřani prej to maj něco jako POCi POCi :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies