Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Zlaté Cipo druhý díl - studna

Vytvořeno31.08.2018
Studna. Že bychom dnes vysílali známý díl ze seriálu 30 případů majora Zemana?:-D Studna. Že bychom dnes vysílali známý díl ze seriálu 30 případů majora Zemana?:-D Studna. Že bychom dnes vysílali známý díl ze seriálu 30 případů majora Zemana?:-D I kdyby byl otec nezvykle klidný :-D, vy můžete být obvykle klidní - tenhle díl je opět o kolech ... pozornější si už určitě všimli bicyklu v pozadí. I kdyby byl otec nezvykle klidný :-D, vy můžete být obvykle klidní - tenhle díl je opět o kolech ... pozornější si už určitě všimli bicyklu v pozadí. I když je ještě regulérně léto, listí už "zlátne" a padá, ale Cipollini The One se vyzlatil pro celoroční provoz... I když je ještě regulérně léto, listí už "zlátne" a padá, ale Cipollini The One se vyzlatil pro celoroční provoz... ... a ještě si trochu zapózuje před odjezdem k majiteli. ... a ještě si trochu zapózuje před odjezdem k majiteli. Studna je dostatečně zabezpečená, takže se klidně můžete přijít podívat blíž, aniž byste se obávali, že potom ze zoufalství, že není ten "Čip" váš, napodobíte mladého Brunu ... ;-). Studna je dostatečně zabezpečená, takže se klidně můžete přijít podívat blíž, aniž byste se obávali, že potom ze zoufalství, že není ten "Čip" váš, napodobíte mladého Brunu ... ;-). ... ať ho zaparkujete kdekoliv, vždycky bude vypadat skvěle. Teď zrovna parkujeme v parku - co taky jinýho tady dělat :-D? ... ať ho zaparkujete kdekoliv, vždycky bude vypadat skvěle. Teď zrovna parkujeme v parku - co taky jinýho tady dělat :-D? ... dobrá práce! Jak ten bicykl, tak to kování studny ... když se něco udělá pořádně, je to hned vidět. ... dobrá práce! Jak ten bicykl, tak to kování studny ... když se něco udělá pořádně, je to hned vidět. Tak už jste se vykoukali a půjdeme asi pomalu balit ... Tak už jste se vykoukali a půjdeme asi pomalu balit ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies