Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Velká cena Kolokrámu - dražba dresů

Vytvořeno31.08.2018
A jde se na to – dražba cenných částí garderoby známých borců může začít. A jde se na to – dražba cenných částí garderoby známých borců může začít. A jde se na to – dražba cenných částí garderoby známých borců může začít. … vzduchem létají přihazované částky a … máme tady prvního šťastného majitele a první korunky do kasičky … vzduchem létají přihazované částky a … máme tady prvního šťastného majitele a první korunky do kasičky V Čechách si nechává šít M. Van der Poel ! Tak kolik dáte za jeho dres? Kolik to nabízí pán tamhle vzadu…? Přidá někdo další … ? V Čechách si nechává šít M. Van der Poel ! Tak kolik dáte za jeho dres? Kolik to nabízí pán tamhle vzadu…? Přidá někdo další … ? Díky sponzorům si téměř každý zúčastněný odnesl nějaký dárek … a hlavně dobrou náladu! Díky sponzorům si téměř každý zúčastněný odnesl nějaký dárek … a hlavně dobrou náladu! … Saganománie v Novém Boru – kdo by ho neznal, kdo by nechtěl jeho mistrovský dres s autogramem? … Saganománie v Novém Boru – kdo by ho neznal, kdo by nechtěl jeho mistrovský dres s autogramem? … a zase jdou tepy nahoru! Zvedají se ruce, ozývají se nabízené částky … … a zase jdou tepy nahoru! Zvedají se ruce, ozývají se nabízené částky … Spokojený úsměv moderátora značí, že už je znám nový majitel … Spokojený úsměv moderátora značí, že už je znám nový majitel … A není sám – jeho parťák taky pomáhá vyhecovat okolí. A není sám – jeho parťák taky pomáhá vyhecovat okolí. … cože? Ještě má někdo lepší nabídku??? … cože? Ještě má někdo lepší nabídku??? A je to tady - “starý“ majitel předává cennou relikvii novému – gratulujeme. A je to tady - “starý“ majitel předává cennou relikvii novému – gratulujeme. Osobně jsem ho získal, osobně ho předám! Osobně jsem ho získal, osobně ho předám! … dojatý vlastník děkuje. Radost! … dojatý vlastník děkuje. Radost! … a obnos určený pro dobrou věc se nám díky tomu zvyšuje … … a obnos určený pro dobrou věc se nám díky tomu zvyšuje …

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies