Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Tarmac SL6 Sport Disc

Vytvořeno29.08.2018
Novinky 2019 pomalu vylézají na povrch:) Všechno začíná zde... v mechanikově kuchyni:) Všechno začíná zde... v mechanikově kuchyni:) Dnes je jako hlavní chod novinka 2019. Dnes je jako hlavní chod novinka 2019. V podstatě základní verze Tarmacu na kotoučích.. V podstatě základní verze Tarmacu na kotoučích..
Je to nejdostupnější varianta, ale ošizený teda určitě není :) Je to nejdostupnější varianta, ale ošizený teda určitě není :)
Koukněte sami, mechanická sada Shimano 105.... Koukněte sami, mechanická sada Shimano 105....
Hydraulické brzdy Shimano Ultergra.. Hydraulické brzdy Shimano Ultergra..
S-Works sedlovka a kola, ze kterých Vám z našich silnic dráty určitě nevystřílí :)) S-Works sedlovka a kola, ze kterých Vám z našich silnic dráty určitě nevystřílí :))
Lak se někomu nemusí hned líbit, ale až přestanete přemýšlet, jestli je to šedá, modrá nebo snad indigo, uvědomíte si, že to kolo je neotřelé a jen tak se neokouká :) Lak se někomu nemusí hned líbit, ale až přestanete přemýšlet, jestli je to šedá, modrá nebo snad indigo, uvědomíte si, že to kolo je neotřelé a jen tak se neokouká :)
Jako celek kolo působí opravdu dobře a hlavně zabrzdíte za každých podmínek. Jako celek kolo působí opravdu dobře a hlavně zabrzdíte za každých podmínek.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies