Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Je to on nebo není?

Vytvořeno27.08.2018
Je i není. Nový Epic Men Expert Carbon Evo 29. Nebojte se. Tohle kolo snese opravdu hodně.. Nebojte se. Tohle kolo snese opravdu hodně.. Je to Epic jak ho znáte, jen s drobnými změnami :).. Je to Epic jak ho znáte, jen s drobnými změnami :).. O co že jde? O co že jde? Rámová sada s Brainem, jak už známe u klasickýho Epica.. Rámová sada s Brainem, jak už známe u klasickýho Epica.. ... ...
Zdvih vidlice vyrostl ze 100mm na 120mm.. Zdvih vidlice vyrostl ze 100mm na 120mm..
Kdo jezdí, ví, co to s kolem udělá a hlavně kam to posune Vaše možnosti :) Kdo jezdí, ví, co to s kolem udělá a hlavně kam to posune Vaše možnosti :)
Je to pecka. Rychlý kolo s chytrým tlumičem a vidlicí, díky který to můžete poslat i do rozbitýho trailu. Je to pecka. Rychlý kolo s chytrým tlumičem a vidlicí, díky který to můžete poslat i do rozbitýho trailu.
Osazení SRAM GX EAGLE. Osazení SRAM GX EAGLE.
Ještě malá drobnost.. Ještě malá drobnost..
Kolo je již osazeno teleskopickou sedlovkou.. Kolo je již osazeno teleskopickou sedlovkou..
Paráda :) Paráda :)
A viděli jste ty ráfky? Nás nový Epic Evo opravdu oslovil. Více najdete zde: https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-epic-men-expert-carbon-evo-29-gloss-east-sierras-tarmac-black-l-2019 A viděli jste ty ráfky? Nás nový Epic Evo opravdu oslovil.
Více najdete zde:
www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-epic-men-expert-carbon-evo-29-gloss-east-sierras-tarmac-black-l-2019

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies