Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Vinařství Podrábský Roudnice nad Labem

Vytvořeno24.08.2018
Zde další ze sponzorů - vinařství našeho dobrého zákazníka a výborného znalce všeho, co se vína týká, pana Podrábského vypsalo do závodu několik vložených prémií v podobě zajímavých lahvinek svého lahodného moku. Určitě bude stát za to, v určených kolech se trochu zmáčknout a zaspurtovat si pro skvělou prémii - kdo by odolal?:-D Tak kdo a kolik bude nakonec těch šťastných? Nebo se najde jen jeden "znalec a sběratel" a s ostatními soupeři si vytře ... ;-)? No, přijďte se podívat, jak to dopadne! Fakta hier: Vinařství Podrábský je malé rodinné vinařství, které bylo založeno v roce 2013 po odchodu majitelů do důchodu ze zámeckého vinařství v Roudnici nad Labem kde vinařili 45 let. Získané celoživotní zkušenosti využívají ve vlastním vinném sklepě, kde vyrábí hlavně odrůdy Muller Thurgau, Rulandské šedé, Souvignon, Dornfelder a Pinot Noir. Vína je možné získat přímo ze sklepa v Roudnici nad Labem Bližší informace naleznete v případě zájmu zde: www.vinarstvi-podrabsky.cz Vinohrady, vinohradýýý .... zbytek si dozpívejte sami!:-D Vinohrady, vinohradýýý .... zbytek si dozpívejte sami!:-D Není to krása? A co takhle, když ten zralý hrozen potěžkáte v dlaních, utrhnete a zakousnete se do něj - v ten moment se vám "zblázní" všechny smysly! :-D Nebo si klidně jenom počkejte, až se přemění ve finální tekutinu v lahvi - taky nebudete zklamáni. Není to krása? A co takhle, když ten zralý hrozen potěžkáte v dlaních, utrhnete a zakousnete se do něj - v ten moment se vám "zblázní" všechny smysly! :-D Nebo si klidně jenom počkejte, až se přemění ve finální tekutinu v lahvi - taky nebudete zklamáni. ... bude stát za to, ochutnat všechny odrůdy a vybrat si to pravé - každý podle své chuti. Pokud budete chtít poradit, koho jiného se zeptat???!:-D ... bude stát za to, ochutnat všechny odrůdy a vybrat si to pravé - každý podle své chuti. Pokud budete chtít poradit, koho jiného se zeptat???!:-D Přátelé "umí" červené i bílé ;-). Přátelé "umí" červené i bílé ;-).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies