Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Astera a Láďa Žíla

Vytvořeno24.08.2018
Každý v okolí Nového Boru, kdo se trochu zajímá o sport ho zná. Velký fanda a sám odjakživa sportovec, který vždy bez rozpaků podpoří pořádání jakéhokoliv sportovního klání. Sám měl vždy nejblíže k orientačnímu běhu a také k cyklistice. Není tedy divu, a jsme tomu moc rádi, že se jeho jméno tradičně objevilo mezi sponzory další akce, tentokrát kriteria pořádaného u příležitosti 50.výročí Bohemie. Tímto ti tedy, Láďo, ještě jednou děkujeme za podporu!:-) ... stylovými skleničkami si můžete symbolicky přiťuknout s mistrem(Slovenska, evropy, světa, .... B-)) ... stylovými skleničkami si můžete symbolicky přiťuknout s mistrem(Slovenska, evropy, světa, .... B-)) Tady vám právě sám autor vlastní rukou( a "diamantvou tužkou";-)) vytváří autogram - vidíte sami, že se nejedná o nějakou skleničku "z krabice". Tady vám právě sám autor vlastní rukou( a "diamantvou tužkou";-)) vytváří autogram - vidíte sami, že se nejedná o nějakou skleničku "z krabice". Peter sice na kriťák nepřijede, ale ...?! Možná přijde kouzelník! :-D:-D:-D Nebo taky ne a vy si jenom odnesete ten dres ... a doufáme, že také hezký zážitek. Tak dnes! Peter sice na kriťák nepřijede, ale ...?! Možná přijde kouzelník! :-D:-D:-D Nebo taky ne a vy si jenom odnesete ten dres ... a doufáme, že také hezký zážitek. Tak dnes!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies