Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Riesel Design :)

Vytvořeno21.08.2018
Riesel Design v Kolokrámu Pokud se chcete fakt podstatně odlišovat a mate rádi I nějaký ten úlet – proč ne! Pokud se chcete fakt podstatně odlišovat a mate rádi I nějaký ten úlet – proč ne! V tom případě vás RIE SEL nenechá na holičkách. V tom případě vás RIE SEL nenechá na holičkách. Škoda, že se v minulosti nikdo nepokusil takhle využít třeba Káju Saudka. Byla by to pecka, kdyby borci z ČSSR přijeli na Závod míru s podobně vyzdobenými Favority! :) Škoda, že se v minulosti nikdo nepokusil takhle využít třeba Káju Saudka. Byla by to pecka, kdyby borci z ČSSR přijeli na Závod míru s podobně vyzdobenými Favority! :) … co kus, to original – nepřehlédnutelný. … co kus, to original – nepřehlédnutelný. … jsou to věci opravdu zajímavý. … jsou to věci opravdu zajímavý. Takže kdo má rád nějakou tu kerku a podobnou výzdobu, přijde si na svý. Takže kdo má rád nějakou tu kerku a podobnou výzdobu, přijde si na svý. Třeba tyhle náměty jsou aktuální, co svět existuje … :) Třeba tyhle náměty jsou aktuální, co svět existuje … :) Tak co? Berete mě? Tak co? Berete mě? Riesel Design v Kolokrámu

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies