Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

COLNAGO C60

Vytvořeno21.08.2018
Je pravda, že COLNAGO si můžete pořídit i jinde. Ale u nás? U nás se vám vždy snažíme připravit bicykl “s příběhem“. Jako třeba tohle C60. Je pravda, že COLNAGO si můžete pořídit i jinde. Ale u nás? U nás se vám vždy snažíme připravit bicykl “s příběhem“. Jako třeba tohle C60. Je pravda, že COLNAGO si můžete pořídit i jinde. Ale u nás? U nás se vám vždy snažíme připravit bicykl “s příběhem“. Jako třeba tohle C60.
Už na první pohled je vidět, že tady se bude jednat téměř o čistokrevného Itala :). Už na první pohled je vidět, že tady se bude jednat téměř o čistokrevného Itala :).
Hodně karbonu, dost titanu, inu COLNAGO & CAMPAGNOLO. Hodně karbonu, dost titanu, inu COLNAGO & CAMPAGNOLO.
Ta Continentalka se asi dá prominout? Ale přezout na Pirelli není vůbec problém, stačí říct – jako ostatně se vším – jak je naším zvykem :). Ta Continentalka se asi dá prominout? Ale přezout na Pirelli není vůbec problém, stačí říct – jako ostatně se vším – jak je naším zvykem :).
Tady ten krásný detail už jste viděli nesčíslněkrát, ale … na to se dá koukat pořád! A Ernestův autogram? Kdo by ho nechtěl mít na rámu? Tady ten krásný detail už jste viděli nesčíslněkrát, ale … na to se dá koukat pořád! A Ernestův autogram? Kdo by ho nechtěl mít na rámu?
Stejně tak tohle! Stejně tak tohle!
Vidíte? Karbonový kliky a zlatej řetěz – co do velikosti převodníků :). Vidíte? Karbonový kliky a zlatej řetěz – co do velikosti převodníků :).
Tady jsme v podezření, že si takové provedení u Prologa objednal osobně sám Ernesto – dokonale ladí. — s uživateli Prologo. Tady jsme v podezření, že si takové provedení u Prologa objednal osobně sám Ernesto – dokonale ladí. — s uživateli Prologo.
A jako vždy – celek si zákazník osobně objednal v KOLOKRÁMu! A jako vždy – celek si zákazník osobně objednal v KOLOKRÁMu!
Ještě trochu setřít tu vazelínu z řetězu a klidně šup s tím do vitrny v klenotnictví! Ještě trochu setřít tu vazelínu z řetězu a klidně šup s tím do vitrny v klenotnictví!
Je vidět, že když profilovali ty trubky, určitě už mysleli i na to označení – nebo obráceně :)? Každopádně, všechno do sebe zapadá, jako ten řetěz do pastorků – nic mezi tím. Je vidět, že když profilovali ty trubky, určitě už mysleli i na to označení – nebo obráceně :)? Každopádně, všechno do sebe zapadá, jako ten řetěz do pastorků – nic mezi tím.
Všechno jsme připravili a naladili, tak už majitele čeká jen doladit si posed a úchop a jezdit a jezdit a radovat se … Všechno jsme připravili a naladili, tak už majitele čeká jen doladit si posed a úchop a jezdit a jezdit a radovat se …
KOLOKRÁM se bude radovat s ním … i s vámi! KOLOKRÁM se bude radovat s ním … i s vámi!
Vkusný detail a šikovná pomůcka pro zapomětlivce :). Ale copak? Něco se vám nelíbilo? Že byste ho chtěli taky a … jo, chápeme. Jak jenom to udělat s financema? Tak víte co, najeďte si znovu na začátek, pro navození správné atmosféry si k tomu pusťte: https://www.youtube.com/watch?v=ZmcJCIHXlCg (Crime of passion, to je něco jako zločin z vášně :)) A potom … potom si sežeňte ocelový lano, spolehlivýho parťáka a jeďte třeba v noci vyrvat nejbližší bankomat :). A jelikož nás všechny ty banky docela obstojně dojí, tak si pořád opakujte: … zloději, kterej okradl zloděje má být na sto let odpuštěno!(Calvera/Sedm statečných :)) A objednávejte … Vkusný detail a šikovná pomůcka pro zapomětlivce :). Ale copak? Něco se vám nelíbilo? Že byste ho chtěli taky a … jo, chápeme. Jak jenom to udělat s financema? Tak víte co, najeďte si znovu na začátek, pro navození správné atmosféry si k tomu pusťte: www.youtube.com/watch?v=ZmcJCIHXlCg (Crime of passion, to je něco jako zločin z vášně :)) A potom … potom si sežeňte ocelový lano, spolehlivýho parťáka a jeďte třeba v noci vyrvat nejbližší bankomat :). A jelikož nás všechny ty banky docela obstojně dojí, tak si pořád opakujte: … zloději, kterej okradl zloděje má být na sto let odpuštěno!(Calvera/Sedm statečných :)) A objednávejte …

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies