Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Zlatá horečka nejen na Klondiku!

Vytvořeno13.08.2018
Zlatá horečka nejen na Klondiku! :-D ... lahve se zlatavým mokem - není to snad Zlatopramen? Střevíčky jako ze zlata, mimochodem - před lety taky frčely zlatý zuby!;-) A je tady taky jedna speciální zakázka, a sice CIPOLLINI THE ONE ve zlatém kabátě. Když si zákazník přeje ... Zlatá horečka nejen na Klondiku! :-D ... lahve se zlatavým mokem - není to snad Zlatopramen? Střevíčky jako ze zlata, mimochodem - před lety taky frčely zlatý zuby!;-) A je tady taky jedna speciální zakázka, a sice CIPOLLINI THE ONE ve zlatém kabátě. Když si zákazník přeje ... Zlatá horečka nejen na Klondiku! :-D ... lahve se zlatavým mokem - není to snad Zlatopramen? Střevíčky jako ze zlata, mimochodem - před lety taky frčely zlatý zuby!;-) A je tady taky jedna speciální zakázka, a sice CIPOLLINI THE ONE ve zlatém kabátě. Když si zákazník přeje ... ... a s tou horečkou na tom něco bude - zlata není nikdy dost. ... a s tou horečkou na tom něco bude - zlata není nikdy dost.
... kvůli tomu mámivému lesku často nekončily v base lahve, ale ... ;-)! ... kvůli tomu mámivému lesku často nekončily v base lahve, ale ... ;-)! Že tady toho zlata zase až tolik vidět není? To je pravda, zato ale tady v těch místech tvoří ty zlaté české ručičky, které se, bohužel, objevily na seznamu "vymírajících druhů" ... nic není, jak bejvávalo ... :-(. Že tady toho zlata zase až tolik vidět není? To je pravda, zato ale tady v těch místech tvoří ty zlaté české ručičky, které se, bohužel, objevily na seznamu "vymírajících druhů" ... nic není, jak bejvávalo ... :-(. Tak tady ho máte, fešáka, v celý svý kráse. Tak tady ho máte, fešáka, v celý svý kráse. ... než se ustrojí, tak si jen tak trochu zapózuje, proč ne. ... než se ustrojí, tak si jen tak trochu zapózuje, proč ne. Tak nevím, je to jenom takový doplněk nebo při pohledu na něj někdo vypadl z bot???:-D Tak nevím, je to jenom takový doplněk nebo při pohledu na něj někdo vypadl z bot???:-D ... jo, bílý zlato umíme taky. ... jo, bílý zlato umíme taky. Nápis hlásá, že pod zlatou slupkou karbonový základ se skrývá ... Nápis hlásá, že pod zlatou slupkou karbonový základ se skrývá ...
To není Golden eye, to je Golden CIPO! Tina Turner bude muset asi změnit text slavné filmové písně o 007. To není Golden eye, to je Golden CIPO! Tina Turner bude muset asi změnit text slavné filmové písně o 007.
Někomu se možná ta ostře řezaná příď stejně tak, jako příď ledoborce, nabourá do mysli ... Někomu se možná ta ostře řezaná příď stejně tak, jako příď ledoborce, nabourá do mysli ...
... někdo se zase třeba jen naposledy ohlédne za zádí a ... vypustí to z hlavy. ... někdo se zase třeba jen naposledy ohlédne za zádí a ... vypustí to z hlavy.
Ne jenom tenhle malý kousek pochází z Itálie :-). Ne jenom tenhle malý kousek pochází z Itálie :-).
Nebojte, nemusíte se tam trmácet a prošlapat boty. Když budete chtít, stačí říct ... Nebojte, nemusíte se tam trmácet a prošlapat boty. Když budete chtít, stačí říct ...
... a jsou ještě i další cenné kovy ... — s uživateli HG Atelier Design. ... a jsou ještě i další cenné kovy ... — s uživateli HG Atelier Design.
Chvíle k zamyšlení - jaká bude volba doplňků??? — s uživateli MCipollini. Chvíle k zamyšlení - jaká bude volba doplňků??? — s uživateli MCipollini.
...na to bude třeba nějaký ten čas na rozmyšlení ... ...na to bude třeba nějaký ten čas na rozmyšlení ...
A nebojte, necháme vás potom mrknout. B-) A nebojte, necháme vás potom mrknout. B-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies