Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Trofej Velké ceny Kolokrámu

Vytvořeno13.08.2018
Tak takhle vypadá trofej pro nejrychlejšího a vítězného jezdce Velké ceny Kolokrámu. Navrhl ji pro tuto příležitost cyklista a designér "skleněný bratr" Filip Houdek z novoborského HG Ateliéru... nápad a tvar vychází ze standardních silničářských převodů 2x11 speed :), což bylo dle Filipa od počátku jasné zadání. Legendární logo TDB samozřejmě nesmí pro tuto připomínkovou akci chybět! Kdo bude tuto trofej v pátek 24.8. držet nad hlavou? To se přijďte sami podívat, těšíme se na Vás! Tak sem by se klidně hodila slavná věta z Highlandera: ... there can be only one! Ještě přesně nevíme, kolik borců svou účastí na kriteriu pomyslně vzdá hold bývalému závodu TDB, ale tuhle cenu nakonec zvedne nad hlavu jenom jeden ;-)! Tak sem by se klidně hodila slavná věta z Highlandera: ... there can be only one! Ještě přesně nevíme, kolik borců svou účastí na kriteriu pomyslně vzdá hold bývalému závodu TDB, ale tuhle cenu nakonec zvedne nad hlavu jenom jeden ;-)! ... teda přesněji, tu zlatou. Ti zbývající na stupních se musí spokojit s obvyklými kovy v ustáleném pořadí. ... teda přesněji, tu zlatou. Ti zbývající na stupních se musí spokojit s obvyklými kovy v ustáleném pořadí. Jestli ceny předá sám autor nebo nějaká lepá dívčina nebo některý z veteránů, kteří zde před lety závodili, ... to je ještě ve hvězdách. Víte co? Nechte se překvapit a přijďte se raději sami podívat. Jestli ceny předá sám autor nebo nějaká lepá dívčina nebo některý z veteránů, kteří zde před lety závodili, ... to je ještě ve hvězdách. Víte co? Nechte se překvapit a přijďte se raději sami podívat. Takový kousek bude mít speciální "památeční" cenu, takže určitě stojí za to, jít do toho naplno a pořádně si zazávodit! :-D Takový kousek bude mít speciální "památeční" cenu, takže určitě stojí za to, jít do toho naplno a pořádně si zazávodit! :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies