Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Shimano kliky s SRM

Vytvořeno09.08.2018
Měli jsme na krámě - už ale "šlo do světa" - prodáno. Měli jsme na krámě - už ale "šlo do světa" - prodáno. Měli jsme na krámě - už ale "šlo do světa" - prodáno.
Jak jistě víte, systém SRM je plně kompatibilní se všemi dostupnými variantami klik na trhu - zde SHIMANO. Jak jistě víte, systém SRM je plně kompatibilní se všemi dostupnými variantami klik na trhu - zde SHIMANO.
... nebýt tam to logo, člověk by si myslel, že jsou to normální kliky a převodníky - mají to už šikovně zakamuflované ;-). ... nebýt tam to logo, člověk by si myslel, že jsou to normální kliky a převodníky - mají to už šikovně zakamuflované ;-).
No, pokud budete chtít roztočit tuhle pilu, bude těch wattů zapotřebí celej pytel :-D! No, pokud budete chtít roztočit tuhle pilu, bude těch wattů zapotřebí celej pytel :-D!
... a systém, který symbolizují tahle tři písmenka, vám je přesně změří. ... a systém, který symbolizují tahle tři písmenka, vám je přesně změří.
Proč ne, pokud máte silné nohy a konto ... B-). Proč ne, pokud máte silné nohy a konto ... B-).
Kliky jsou nejen hezky vyvedené, ale jsou i extrémně pevné - klidně byste s ní mohli nahodit motor od buldozeru, kdybyste měli páru s tím otočit. Kliky jsou nejen hezky vyvedené, ale jsou i extrémně pevné - klidně byste s ní mohli nahodit motor od buldozeru, kdybyste měli páru s tím otočit.
Teď už ale rychle zpět do krabice - zákazník čeká! Teď už ale rychle zpět do krabice - zákazník čeká!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies