Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

,,Bidon s knedlíkem prosím!"

Vytvořeno02.08.2018
Že jste ještě nikdy neviděli bidon s pořádným knedlíkem?! Tak tady ho máte a rovnou s ,,železným" Že jste ještě nikdy neviděli bidon s pořádným knedlíkem?! Tak tady ho máte a rovnou s ,,železným" :) Že jste ještě nikdy neviděli bidon s pořádným knedlíkem?! Tak tady ho máte a rovnou s ,,železným" :) Ale ne s Janem Železným... S Železným knedlíkem přeci!  Již tuto sobotu, kdy v Děčíně startuje tento triatlonový závod, je můžete mít v ruce právě vy.... Ale ne s Janem Železným... S Železným knedlíkem přeci!
Již tuto sobotu, kdy v Děčíně startuje tento triatlonový závod, je můžete mít v ruce právě vy....
A když by Vám tyto nepadly do oka, tak nám sdělte Vaši představu. Stačí nám dát vědět a my už je vyčarujeme přesně podle Vašich představ... A kdy jindy, když ne teď?! A když by Vám tyto nepadly do oka, tak nám sdělte Vaši představu. Stačí nám dát vědět a my už je vyčarujeme přesně podle Vašich představ... A kdy jindy, když ne teď?!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies