Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike - SRM

Vytvořeno31.07.2018
Look! Hele! Koukejte! Co všechno se vejde do zdánlivě obyčejného pedálu! Look! Hele! Koukejte! Co všechno se vejde do zdánlivě obyčejného pedálu! Look! Hele! Koukejte! Co všechno se vejde do zdánlivě obyčejného pedálu! Zajímavá symbioza - SRM a LOOK - "dva v jednom" + jeden "budík" ;-). Zde se měří výkon jen dle pravé nohy. Zajímavá symbioza - SRM a LOOK - "dva v jednom" + jeden "budík" ;-). Zde se měří výkon jen dle pravé nohy. Takhle tedy vypadají nové pedály s označením EXAKT pro měření výkonu obou kopýtek :) ... Takhle tedy vypadají nové pedály s označením EXAKT pro měření výkonu obou kopýtek :) ... ... zde s detailním rozborem, z čeho je takový pedál vyroben včetně váhy, a následné diagnostiky a vyhodnocování samozřejmě :)! ... zde s detailním rozborem, z čeho je takový pedál vyroben včetně váhy, a následné diagnostiky a vyhodnocování samozřejmě :)! ... tohle už ví snad každej trouba, kam tenhle "budík" patří:-)! Na noční stolek rozhodně ne. ... tohle už ví snad každej trouba, kam tenhle "budík" patří:-)! Na noční stolek rozhodně ne. Pedál můžete pořádně dotáhnout do kliky - a můžete si vybrat, jestli imbusem nebo stranovým - nebo oběma 8-). Pedál můžete pořádně dotáhnout do kliky - a můžete si vybrat, jestli imbusem nebo stranovým - nebo oběma 8-). Tady už je to jasné - každý kolemjdoucí a kolemjedoucí pozná, že tady se měří! Tady už je to jasné - každý kolemjdoucí a kolemjedoucí pozná, že tady se měří! Vypadá to dost dobře a navíc cena takového kompletu se určitě bude výrazně lišit od dosud známého systému SRM - tedy: "blíž k masám!" ;-) A všechno, co budete potřebovat vědět - změřit, vám určitě v dostatečné kvalitě poskytne. Vypadá to dost dobře a navíc cena takového kompletu se určitě bude výrazně lišit od dosud známého systému SRM - tedy: "blíž k masám!" ;-) A všechno, co budete potřebovat vědět - změřit, vám určitě v dostatečné kvalitě poskytne. Dosud jsme znali hlavně toto řešení ... tady třeba pro bike ... Dosud jsme znali hlavně toto řešení ... tady třeba pro bike ... ... a zde pro silniční stihačku ... ... a zde pro silniční stihačku ... Dá se to nacpat prakticky na všechny varianty ... Dá se to nacpat prakticky na všechny varianty ...
... a těch možností zvoleného materiálu! ... a těch možností zvoleného materiálu!
Abyste mohli měřit, musíte to roztočit a k tomu potřebujete co? No přece sílu! POWER! ;-) - to abyste věděli, jak na to. Abyste mohli měřit, musíte to roztočit a k tomu potřebujete co? No přece sílu! POWER! ;-) - to abyste věděli, jak na to.
Závěr je jasný, pokud máte zájem, klidně si pořiďte. Pánové u SRM pamatovali na všechny systémy. Závěr je jasný, pokud máte zájem, klidně si pořiďte. Pánové u SRM pamatovali na všechny systémy.
Pokud je to přeci jenom trochu moc, tady je připomínka první uvedené varianty. Pokud je to přeci jenom trochu moc, tady je připomínka první uvedené varianty.
Vidíte, že na ten display se vejde těch údajů dost a dost ... Vidíte, že na ten display se vejde těch údajů dost a dost ...
No a když vám chceme něco nabízet, musíme to sami nejdřív vyzkoušet, to je snad jasný :-)! No a když vám chceme něco nabízet, musíme to sami nejdřív vyzkoušet, to je snad jasný :-)!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies