Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Co nového ve světě optiky?

Vytvořeno27.07.2018
Stále něco :) Pokud koukáte na Tour de France, jistě jste si všimli různých novinek. Jednou z nich jsou i tyto brýle. S nastavitelným nosníkem je oceníte i na běžkách. https://www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-flight-jacket-matte-black-black-w-prizm-road Pokud koukáte na Tour de France, jistě jste si všimli různých novinek. Jednou z nich jsou i tyto brýle. S nastavitelným nosníkem je oceníte i na běžkách.
www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-flight-jacket-matte-black-black-w-prizm-road
... ... Nezapomeňte, každá skla mají svá specifikace a důležitá je při výběru taky láska na první pohled :) https://www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-flight-jacket-white-w-prizm-sapphire Nezapomeňte, každá skla mají svá specifikace a důležitá je při výběru taky láska na první pohled :)
www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-flight-jacket-white-w-prizm-sapphire
... ... Zde nejde jen o nové obroučky, ale i nová skla, a že se přes ně kouká.  https://www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-flight-jacket-redline-w-prizm-ruby-polarized Zde nejde jen o nové obroučky, ale i nová skla, a že se přes ně kouká.
www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-flight-jacket-redline-w-prizm-ruby-polarized
... ... Tak které? Není to lehké rozhodování, když jsou pohromadě. Tak které? Není to lehké rozhodování, když jsou pohromadě. ... ... ... ... Nebo staré známé Jawbreakery?... Nebo staré známé Jawbreakery?... Nejsou však ledajaké. Limitovaná edice Tour de France!! Nejsou však ledajaké. Limitovaná edice Tour de France!! https://www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-jawbreaker-tour-de-france-carbon-w-prizm-road www.specializedkolokram.cz/bryle-oakley-jawbreaker-tour-de-france-carbon-w-prizm-road

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies